gizemyamn Hipertiriodi veya tiriodi olupta hamile kalan var mı? Bende hipertirioid var fazla çalışıyo 0,12 değerim 4 aydır hamile kalamıyorum başka bi sorunum yok…
Iremsel_ gizemyamn 5 küsürle beklenmeyen bi gebelik yaşadım canım üstelik ilaçla korunuyorduk ve myom ve çikolata kistim de var yani olacaksa oluyor benim çalışmıyordu ilaç düzenlemesi yapmaya çalışıyorlardı işte hamile kaldığımı öğrendim yani herşey mümkün 🥹
hazalmamy gizemyamn canım benim tiroidlerim alındı ona rağmen iki kere hamile kaldım bununla ilgili Çok çok iyi bir endokrin doktoru buluyorsun kendine belki ilaç verir tam hatırlamıyorum hamile kalmak için kaç olması gerekiyor tsh t3 t4 ama doktor bununla alakalı sana kan testi yapar genel bakar içini rahat tut zamanı vardır mutlaka nasip bu işler tabi tedbiri elden bırakmamak lazım stres en büyük engel bu yolda 🌸
umynurr birumut_ evet aralikta baya yuksek cikti ilac kullandim dusmedi ilaci yuksellti doktor cok sukur nisanda gebe kaldim suan 33 haftamdayim rabbim isteyen herkese nasip etsin ama kesnlikle ihmal etmeyin ilaci kullanin
prenses99 gizemyamn 4 haftalikken 17 ye cikti ilacimi yuklseltiler suan 2 ye dustu yillardir hap kullaniyorum