dilanzkn Kızlar 30 haftalık hamileyim 20 gün önce aile hekiminde idrar testinde enfeksiyon ve bakterin çıkmıştı bugün kadın doğumda tekrar test yaptım hiç bisey çıkmadı temiz görünüyor 🤦🏻♀️ hangisine inanım bilemedim başına gelen oldu mu
Sizdenbirii1 dilanzkn bnede de oldu canım saglkk ocagında protein cıktı hastanede öyle bişi cıkmadı saglık oxwgında verilen tahlillere pek güven olmuyo
Ayseguls_baby dilanzkn sağlık ocağında bekliyor idrar bazen. Komşumun oğlunun idrarı kötü çıkmıştı Allah korusun kötü hastalıktan şüphelenildi hatta. İyi bir doktora götürdüler tertemiz çıktı. Beklemiş idrardan kaynaklıymış. Ben hamileyim sağlık ocağında hiç vermedim eğitim araştırmada veriyorum hep
Nisanmomy dilanzkn ben de sağlık ocağında test vermiştim tiroitlerimde sıkıntı çıktı özel hastane verdim hiçbir şey çıkmadı. Doktorum farklı bir hastanede daha yeniletti yine çıkmadı. Sağlık ocağında kan idrar tahlilleri çok bekletildiği için sanırım sorun çıkabiliyor
dilanzkn Sizdenbirii1 bende yakın iyiyim diye hep sağlık ocağına tahlil verdim kaç aydır boşu boşuna kendimi strese sokmusum desenize 🤣ay çok şükür çok mutlu oldum erken doğum için korkuyordum