Yazmelegi_ mervesdoruk Açelya(güzel zarif bir çiçek) Beren(güçlü kuvvetli akıllı) Rana(göze hoş gelen güzel) Simay(gümüş kadar güzel olan, gümüş ışığı kadar parlak olan) Nefes(hayat kaynağı olan) Deren(doğal su akıntısı) Duru(saf berrak temiz) Sare(güzel ve şirin) İlay( ülkenin en güzel kızı asil üstün) Bunları kızım olursa diye not almıştım anlamlarına googleden baktım
atesvesu mervesdoruk kızıma Alya ismini koyacağız eşimi ikna edebilirsek büyük kızım çok istiyor , anlamı da yükseklik yücelik cennet demek 💕
ekncgdss Yazmelegi_ Deren ve İlay hoş bence ama eşim çok beğenemedi bizimkine isim beğendirmek çok zor😅
melaly atesvesu kızım 13 yaşında ismi alya. Ve büyüdüğümde değiştircem deyip duruyor. Herkeste varmış o yüzden.okulda soyismimizle sesleniyorlar diyor.
mervesdoruk Gamzeyt hiç hamile gibi değilim asla kusmadım aşermedim şükür çok sakın ve güzel geçiyor oğluma hamileliğim çok kötüydü düşük riski bulantı kusma çok nadiren bu hamilelikde buz dolabı koktu bana sadece açınca kötü kotu alıyo gibi hissettim his olarak hep kız hissettim rabbime şükürler olsun nasip etti dualarımızı kabul etti sende durumlar ne hamilemisin ? 🩷☺️
esraaa97 Ecrin neva,sare neva,meyra sare,gökçe neva bu ikililerden sizce hangisi kızlar çok zor karar vermek