hanimiss ben misafir çok severim. Hem kendi akrabalarımla, hem eşimin akrabalarıyla hem de arkadaşlarımızla sık sık gelir gideriz, gece yarısına kadar eğleniriz. Ama burada bizim keyifli vakit geçirmemizden çok daha önemli bir şey var. O da bebeğin sağlığı. Yetişkin bir insanı hasta etmeyecek, hiç etkilemeyecek bir virüs bebeğin yoğun bakımlık olmasına ve hayati tehlikeye girmesine sebep olabilir. Özellikle ilk 3 aylık dönemde tüm doktorlar bas bas bağırıyor bebeğinizi kalabalığa sokmayın diye. Ben şahsen durumu tüm çevreme şimdiden güzellikle izah ettim. Hastanede ve ilk üç aylık dönemde bebeğin sağlığı için kesinlikle kabul edemeyeceğimi. Arayan olursa da açıkça ifade edeceğim. Bunu şahsi algılayıp, bir bebeği riske atmamak yerine kırılıp küsmeyi seçenler olursa da kendileri bilecek artık. O bebeğin sağlığı benim sorumluluğumda, benim bakımıma ve özenime bağlı. Birileriyle aram iyi olacak diye çocuğumu yoğun bakımlık edemem. Tavsiyem; önceliğiniz bebeğiniz olsun. Allah korusun bağışıklık sistemi olmayan çocuğa ciddi bir şey olsa onun vicdan azabıyla zor yaşarsınız