Aaaa9698 merveturkmaya evet ben sürekli yattım yemek harici tuvalet harici hiç kalkmadım bu şekilde 6 mmle bu haftalara kadar geldim zor bi süreç ama geçiyor emin olun şuan 37 haftaya geldim 2 gün sonra dikişlerim alınacak
Eddyy Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah💖 Bu yırtılma nasıl oluyor? Dikiş atıldıktan sonra kendiliğinden eriyor mu ip? Bir de vajinal doğumda vajina esnemesi geçiyor mu? İkinci olduğunu söylediğiniz için soruyorum🌸
Smypksy Eddyy dikis cok kalın bir iple atiliyor ve doğumdan önce alınması gerekiyor. Vajinan esneme bende cok çabuk toparlamisti. Simdi ikinciden sonra da 17 gun oldu gayet iyi.
Aaaa9698 Nurkhrmnn merhaba ben bugün dikişi aldırdım spektum falan koyarken hiç acımadı dikiş alınırken bile hiç anlamadım sadece benim dikişim yanda ve gerideydi galiba onu bulmaya çalışırken ağrım oldu zaten ipte gevşemişti dedi doktor bide 3 cm açıklığım vardı ama dikiş alındığında hiç hissetmiyorsunuz
Nurkhrmnn Aaaa9698 Merhaba ne durumdasınız daha yeni gördüm yorumunuzu inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 💖
Smypksy idfhatice dikis alınınca tabi açılma olabiliyor ama alındıktan sonra bakıp duruma gore yatırıyorlar. Benim diis alındığında acilmam yoktu hemen eve gittim. Alınırken 10 sn falan sürdü hic hissetmedim bile. Müdahale odasında alındı ameliyathanede degil.
idfhatice Smypksy yaa ne güzel kimi okuduğum yerde dikiş değil ama taktıkları alet acıttı vs dediler o durumdan biraz korktum bende
Smypksy Seher-emre benim ilk hamileligimde acilmam olmus ve bebegim lavaboya girdiğimde elime doğdu. O yuzden %100 rahim ağzı yetmezliği tanim var. 2. Kez hamile kaldığımda 13 haftada dikis atildi. Her açılması olana degil sanırım gebenin hikayesine gore durum değişiyor
Seher-emre Smypksy Size de çok geçmiş olsun .Teşekkür ederim cvpladıgınız için .Bende korkuyorum ilkinde böyle birşey yaşadım ikinci de acaba öyle mi olacak dıye işte . Peki siz ikinciye kaç ay aradan sonra hamile kaldınız ? Doktor ne zaman uygun gördü bu durumu
agilkaya Smypksy anladım bendede rahim ağzı kısalığı olduğu 17. Haftamda anlaşılmıştı. Doktorum serklaj için geç kalındığını dikiş atarken kesenin patlama ihtimali olduğunu söyledi bana güven ben sana doğurtcam Allahın izniyle dedi ve 17. Haftadan 33. Haftaya kadar 3 günde bir iğne her gece progestan fitille full yatarak bebeğimi 1390 gr prematüre kucağıma aldım 35 gün küvezde kaldı. Şimdi ikinciye hamileyim Allah nasip ederse çok yeni ama daha muhtemelen bu sefer serklaj olacak
Nurkhrmnn Aaaa9698 Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben de 32+2 oldum her geçen günüme şükrediyorum umarım ben de sizin gibi o haftaları görürüm
Smypksy meyraasu serklaj atıldıktan sonra ilk saatler hafif agrilar oluyor. Zaten agri kesici veriyorlar hastanede de. Serklaj alındığında hic agri vs olmuyor.
Aaaa9698 Nurkhrmnn görürsünüz inşallah pozitif düşünün olur hersey şimdi bile çok güzel haftalara gelmişşisinşz bundan sonrası daha kolay