Anonym666 Glprn4 canim al kullan bence ben onsuz basarabilirmiydim bilmiyorum ama dildoyla en azindan hersey senin kontrollinde diye düsünerek daha rahat yaparsin
Anonym666 Glprn4 canim bence cesaretini topla ve trendyoldan vajinismus icin olan dildolari al sana resminide atabilirim bol jel sür üzerne hatta kaygan olsun diye kondomda koyabilirsin üstüne emin ol yaparsn ben yaptiysam herkez yapar sadece her gün sabrli ve azimli olman gerekiyor. Ki benim canim okadar tatlidirki senelerce cesaret edemedim
esiladuhan Glprn4 @Anonym666 hakli trendyoldan vajinal dilator siparişi ver en küçük boyuyla başla milim milim ilerle gerekirse kontrol sendeyken daha iyi ilerlersin baktın acıtıyor derin nefes al kafanda hep oranın enine boyuna genisleyebilen bir yapı olduğunu bu acı hissinin kaslarım kasıldığından dolayı olduğunu hatırlat bi süre sonra bakacaksın ki o boyutu tamamen itebilmişsin baktın ittin ileri geri hareket ettir bunları bi günde yapamazsın belki günlere yay en küçük boyu artık sana acı yada yanma hissi vermeyecek duruma Geldiğinde diğer boya geçersin aslında orada acı yok biz kasılıyoruz kontrolsüz bir şekilde o yüzden öyle hissettiriyor amaç burada tehlike yok sinyali verip kasılmaları önlemek yani alıştırmak senin elinde ama dersen yok zaten yapabilsem eşimle yaparım bu düşünce yanlış çünkü kontrol sendeyken canım acıyacak diye düşünmüyorsun ama esleyken kontrol sende değil her an canın acıyabilir yada kasılabilirsin bu yüzden dilatorle çalışman çok yol katettirir
Glprn4 Anonym666 Of çok zor herkes böyle diyo ben yaparsam herkes yapar diye halbuki herkes yapabilir ama hastalık işte elimizde olmuyo bu
Anonym666 Glprn4 canim sen bi siparis et bi eve gelsin zaten cok kücükler inan ki bak yardimci olmaya da calisirim sana her adimda bana iyi gelen seyleri tek tek anlatirim
Glprn4 Anonym666 düğünden 20 gün hamile kaldım sonra afedersiniz ama boşaldı üstüne az girdi demek ki birde sürekli okurdum böyle hamile kalanları korkardım birde açılmam oldu 8.5 ama sezeryan istedim nasıl açılmam oldu ona da şaşırıyorum
Anonym666 esiladuhan aynen öylee cok güzel detayli anlatmisin tesekkürler, ben mallesef türkcemi net ifade edemiyorum herzaman orda yasamadigimdan dolayi, bukadar güzel istemesemde analaatamazdim galiba, Cansin <3
Glprn4 esiladuhan yok hayır sezeryan istedim muayene ettiler ama cm açıklığına balmak için tam bakamadılar elini soktu ama
Glprn4 Anonym666 yok yok sezeryan istedim aklım çıktı doğrucam diye sezeryan olacaktım o gün sabah gece 4 de gelmek istedi oğlum direkt sezeryan aldırdım kendimi 4 saat sancı çektim bidee
esiladuhan Glprn4 vajinismus tamamen psikolojik bi durum bende muayene olamiyordum ama doktorum beni parmakla muayene etmişti yani asabilirsin
Anonym666 Glprn4 ah aslinda acilman nekadar güzel ilerlemis .. hamilelik boyuncada korkudan denemedin dimi