ilknur888_ Arkadaşlar herkes baya sevinmiş ama yani Şuan ki ekonomi ile 1500 liraya ne geliyor? Tabi hiçç yoktan iyidir bu ayrı mesele ama rahat rahat harcarız diyilcek bir meblağ da değil . Yani aylık bez parası
S_ysmn cylnboran04 bebek doğduktan sonra yapılıyor Lahor. E devlet üzürinden. Kağıtsı şartsız veriyor. Yeter ki kadınlar doğursun 🤣🤣
GirlandBoy_Mom Deleted33000 kuzum ne zaman yatacak bellimi ben giriş yapamadım bugün dün yatmadı sanırım
Deleted33000 Aynurcrk bbasvurun onaylandı mi onaylandiktan sonraki ay başladı benimki sen daha bu ay doğum yapmışsın
Alya05 Aynurcrk Çocuk için keisn alan var zaten Çocuk içinde internetten bakınca 11 bin diyor. Ama alan varmı hiç bilmiyorum 🤷♀️ Aaaa şimdi aklıma geldi görümcem 4. Çocuğu oldu Şuan kızı 10 aylık Her ay 5 bin alıyor
Alyadnz33 Deleted33000 bişey dicem benim 2inci bebeğime 1500 alıyorum şimdi 3un üye hamileyim doğunca ikisinin parasını mi alacam yoksa sadece en son. Çocuğa mi Alaçam yoksa ikisini 6500 olarak mi Alaçam
zehraulger3838 Deleted33000 yok canım 28 inde yazıyordu bende 22 su gördüm ama o gün yatmamış sonrasında girdim uygulamaya 28 i yazıyordu bu gunc ektim parayı bende
umynurr Deleted33000 bende basvuru yaptim 7 ocakta dogum yaptim ilk cocuk onaulandigini nasil nerden ogrenebilirim yda ne zaman yatiriliyor bi tarihi varmi bacim aydinlatirmisin benide🌸
Deleted33000 umynurr ilk çocuk olduğu için teknseferlik alacaksın kuzum ilk öğretmenim ailem uygulamasını indir oradan görebilirsin
umynurr Deleted33000 bende onaylandi yaziyor peki hangi gunler alinabiliyor belli bi gun varmi ve ptt den alacaz degil mi