hilal858_ Deleted33000 1.çocukta böyle para vermiyorlardı sadece süt parası vardı 2.de 600 TL almıştım (süt parasını varmediler saçma sapan sebepler sebepler sunmuşlardır. Bakalım 3.de alırım inşallah iyi gelicek bana 😅
eyl120_ Deleted33000 benim birtane 2021 li kızım var buda ikinci olacak dogumm 2026 ya geliyor tek seferlik mi alırım aylikmi
selcanikizler Benim 2018 doğumlu ikizlerim var şimdi Haziran 2026 yılında üçüncü çocuk doğacak almış olsam nekdr yatırılacak yani?
umynurr Deleted33000 bende basvuru yaptim 7 ocakta dogum yaptim ilk cocuk onaulandigini nasil nerden ogrenebilirim yda ne zaman yatiriliyor bi tarihi varmi bacim aydinlatirmisin benide🌸
sibel5 cylnboran04 e devlet üzerinden yapılıyormuş doğum parası diye heralde daha bende tam bilmiyorum
S_ysmn cylnboran04 bebek doğduktan sonra yapılıyor Lahor. E devlet üzürinden. Kağıtsı şartsız veriyor. Yeter ki kadınlar doğursun 🤣🤣
GirlandBoy_Mom Deleted33000 geçen ayda 20 lerde gösteriyordu yine ayın 30 una attılar bu ay da öyle olurmu bilmiyorum ama