Kubra001111 Kızlar 1. Gebeliğim sezeryan oldum bebeğim 5 ayı dolduracak su an değil ama 1 yaşından sonra olursa iyi olur diye düşünüyorum hamilelik vs derken 2 olacak böyle olanlar ne durumda acaba sohbet olsun merak ettim bende
momandboy_ Kubra001111 ben şuan ikinciye hamileyim ve aralarında tam 3 yaş olacak aralıkta doğumum var bana göre ideal yaş
Havin49_ Kubra001111 normal doğum yapsaydın bişey olmaz ama bence sezeryan için 2 sene beklemesi lazım evet doğum yapan var ama bebek büyüdükçe karın gerildikçe çok sancılı geçiyor hamilelik doktor da bunu söyledi benimkiler arası 19 -20 ay olcak ama benim normal doğum hala bana erken geliyor bizimki kazayla oldu ama çok şükür
Kubra001111 Havin49_ öyle diyorlar ama kısmet tabi 2.normal olabiliyo mu kısa sürede 5 yıl arayla olmuyor muydu
busrasya2334 Kubra001111 bebeğim 10 aylıkken hamile kaldım şuan o yaş 10 günlük ben de 12 haftalık hamileyim sürpriz bir gebelik oldu ama bizimkisi ben iki yaşına girince ikinciyi düşünürüm diyordum ama öyle olmadı 😂