tubilak 636307kp merhaba ben de antalya eğitim araştırma takipliyim. süreci anlatır mısınız ilgileri vs korkuyorum kötü geçirir miyim diye de
Edanuronur 636307kp sezeryan dikişiniz nasıl peki kimisi devlette eski usul oluyor dikişler diyor doğru mu yoksa estetik mi yaptılar yapıştırma
636307kp Edanuronur onun ilgili pek bilgim yok çünkü ilk doğumda dikme olduğu için bu doğumda dikişli di estetik dikiş değildi sizi yanlış bir şey söylemek istemem
ipek0731 merhaba ben 3 tarama testimi yaptırdım ama benim perinatoloji yönlendirdi daha önce perinatolajıye giden varmı
dilanatillaaryaaslan 636307kp bebeği yıkıyorlar mı ilk gün yıkamak doğru değil diye biliyorum benim ilk doğumum özeldeydi ve sezeryandan sonra bebeği yıkamadılar yüzünü biraz silip giydirim yanağıma koydular.
636307kp dilanatillaaryaaslan benim bebeğimi hemen yıkadılar ben hepatit b hastasyım tasıcıyım yani onun için hemen yıkadılar çok şükür bizde sıkıntı da olmadı zaten hemen aşısı da yaptıkları
burcuahmet07 636307kp doğumdan hemen sonra bebeğinize banyo mu yaptırmışlar? göbek bağı düşene kadar suyla temas etmemesi gerekmiyor mu neden banyo yaptırmışlar?
636307kp burcuahmet07 evet hemen banyo yapmışlar çok şükür göbek bağı 1 hafta sonra düştü bi sıkıntı yaşamadık ben hepatit b hastasıyım yani tasıcıyım ondan yıkadılar