Balcanli Emineymen bende yarın kontrole gidicem. Büyük stres yaptım 😐 neye göre belirlediler gününüzü?
Emineymen Balcanli bende gün yaklaştıkça stres yapıyorum. Oğlum ters o yüzden diğer herşey normal 38.haftanın içinde alırım dedi kararlaştırdık 8ine öyle yani
YaseminBatrk Emineymen merhaba oğlunuz ters ama 40 haftaya kadar döner belki neden beklemiyor doktorunuz ?
Emineymen smetubuku bu konuda hiç bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem mutlaka bilen birileri vardır
Balcanli smetubuku aminnn. Bence internetteki bilgilere pek güvenmemeliyiz. Doktoruna danışmalısın kesinlikle. Sonra bi yeri yapim derken bi yeri yıkmayalım 🙎♀️
Emineymen YaseminBatrk merhaba evet dönebilir dedi ama ben çok korkuyorum normal doğumdan 🙈ters deyince bende direk sezeryan olsun korkuyorum dedim o yüzden
smetubuku Balcanli tşk ederim kızlar kontrolde sorarım iki gündür ellerim ayaklarım şiş yüzümde özellikle sabah uyandıktan sonra cok moralim bozuk
YaseminBatrk Emineymen he şimdi anladım 🙆🏻 Benim bebeğim de 30 da dönmüştü 35 de tekrar ters pozisyona dönmüş yarın kontrolüm var 36 olduk bakalım doktorum bana da dönmezse sezeryan dedi ama ben 40 a kadar hayırlısı ile beklemek istiyorum. Belki döner 🤦🏻♀️
Emineymen YaseminBatrk inşallah döner canım bende cesaret yok çok korkuyorum 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
smetubuku YaseminBatrk işin kötü yani içemiyorum içince miğdem bulanıyo limonlu suyu sevıyorum ben bekarken de içiyordum o yuzden sordum cnm
YaseminBatrk Emineymen amin amin inşallah bebeğiniz hiç dönmedi mi aşağıya doktor hep tersmiydi kilosu falan nedir bu Arada