Blommm Merhabalar. 5 kasımda yoğun yumurtlama akıntısı yaşadım. 4 Kasım ve 6 Kasım ilişkim oldu. En geç ne zaman adet olmalıyım? Gecikme saymam için ne kadar beklemeliyim?
Yyemus Blommm merhabalar düzenli adet görüyorsanız yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl olmanız gerekir. Dolayısıyla 19 kasımdan itibaren adet gelmezse gecikme var demektir (eğer 5 kasımda yumurtladıysanız)
ru_a6 Normal adet gününden bir sonraki gün gecikme sayılır yumurtlamaya göre değil adet tarihine göre hesapla
emine717_ ru_a6 canım adet yumurtlama gününe göre geliyor yumurtlamadan hatta catlamadan 14 gün sonra adet oluyor hatta bir iki gün gecikip 15 16. Günlerde de olabiliyor. 5 Kasımda yumurtlama 6 Kasım’da çatlama oldu dersek 20 21 22 senin tahmini adet tarihin olabilir 23unde test yaparsan uygun olur gibi canım @Blommm
Fundayim Yyemus bu hesaba göre yarın adet olmazsam gecikmiş oluyorum. 7kasim yumurtlama 8kasim çatlama. Ama normalde regle 5 gün var
Blommm Fundayim erken yumurtlamış olabilirsiniz bende geç yumurtladım. Normalde reglim 3 gün geçti ama bu hesaba göre yeni 1 gün
Yyemus Fundayim sizin döngü süreniz kaç gün? Düzenliyse ve 7 kasımda yumurtladıysanız üzerinden 14 gün sayın. Yani 21 Kasım. Geç veya erken yumurtlamadıysanız 15. Gün adet gelmezse gecikmiş sayılırsınız.
Blommm mom28_ ben o zaman gecikmedeyim. O kadar negatife alışığım ki yapamıyorum korkudan test. Zaten bu ay transfer olacağım dedim yarın o zaman benim test yapmam gerekiyor
mom28_ Blommm bence pazartesiye kadar bekleyin 5 kasımda yumurtlama olduysa bugun yarın regl gününüz bazen 1 2 gün gec olabilir