miniginannesi__ Kızlar migreni olanlar ve gebe olanlar , migreniniz olunca ne yapıyorsunuz ilaç yasak
mer1901 miniginannesi__ benimde migrenim var eğer dayanamazsam hastaneye gidiyorum serum alıyorum anca öyle kendime geliyorum çünkü benim ki biraz ağır geçiyor ve kusma oluyor sizin durumunuz da öyleyse bence hastaneye gidebilirsiniz ya da doktorunuzla görüşün ona göre bir yol izlersiniz
asil15 miniginannesi__ öncelikle çok azda olsa kendinizi kusturun sonrada karanlık odada uyumak arada parola iyi geliyor
kbravral Hiç birşey yapamıyoruz karanlık odada geçirmeye çalışıyorum birde doktorum magnezyum verdi bana başın için iyi gelir dedi
sngl2404 Benimde agır migrenim var majeziksiz geçmezdi. Allahın hikmetimi bilmiyorum ama parol bile geçiriyor şuan agrımı ve ağrılarımda azaldı gibi.
beautymom Valla savunmasız kaldığım tek şey diyebilirim hiçbirşey yapmıyorum uyuyunca geçiyor hem mide bulantısı hem ağrı mahvediyo beniiii
gulenn Parol bir süre sonra bağımlılık yapıyor o yüzden daha da çok ağrı yapar dedi doktorum beni nörolojiye yönlendirdi nöroloji doktorum da magnezyumun sitrat formunu verdi bana takviye olarak