Bykessra Kızlar üşüttüm boğazım ağrıyor biraz burun akıntın var daha fazla ilerlemeden ıhlamur nane limon içebilir miyim zararı var mo
Leontiine Bykessra ben grip olunca her gün ıhlamur içtim canın sorun yaşamadım ama doktoruna sor mutlaka
gerigeldik Bykessra bende boğaz enfeksiyonu geçirdim hamileyim diye ilaç vermediler bol bol ıhlamur içtim, nane limon günde bir kere tükettim. Önceki gebeliğimde doktor içebilirsin demişti o yüzden zararı olduğunu düşünmüyorum aşırıya kaçmadıkça
zumra43 Bykessra canım bende hamile öğrendiğim ilk gunlerde limon ıhlamur içtim bişey olmadı ama sonradan limonun zararlı olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ayseguls_baby Bykessra bana doktor günde 1 fincan ıhlamur içebilirsin demişti hasta olduğumda. İlaç olarakta sadece parol içebilirsin. Bol mandalina portakal yemiştim tavuk suyu çorbası içtim iyi gelmişti 3. Gün toparlandım
ru_a6 Bykessra günde 2 fincan içebilirsin diye bilşyorum ama tabi düşük tehliken yoksa. Çünkü kasları gevşettiği için düşük tehlikesi olanlara önermiyolar
aprilbaby Bykessra bal limon karabiber karıştırıp alın çok iyi geliyor ıhlamur içilebiliyor diye biliyorum nane limon bilgim yok