Bu nihal ablanın ürününü kötüleyenler ürünlerinin altında bi sebep arayanlar varya ne diyim ben ya dün konuşacaktım aslında dişimden kaç gündür rahatsızım ama gerçekden kadının hakkını yiyip kötülemeye çalışanlardan Rabbim çıkarsın ha bu konuya nerden varıcaksın diyeneler olacak belkide ama ben zaten 2aydır macun kullanıyorum ve çok şükür pkodan dolayı değerlerim baya kötüydü şu anda değerlerim çok düzeldi darısı gebeliğe inşallah aynı zamandada bu ay eşimde bişey olmamasına rağmen destek açısından onada macun aldım ama şaka gibi benim eşimin bağırsaklarından dolayı biraz afedersiniz sorunları vardı kaç defa doktora gittik sürekli lavoboya çıkmakdan günde 3 4 defa çok halsiz kalıyordu yani biz macunu sperm için aldık ama inanılmaz şekilde eşimin bağırsak problemine iyi geldi kendide halâ şaşkın şu an hiç bi ilaç kullanmıyor sadece macun ve macunu kullanmaya başladığında beri düzene girdi bu kadın yani daha ne yapsın inanmayalar sorgulayanlar varya hani işe yarıyormu diye daha ne diyim yani ürünleri mucize gibi birşey nihal ablaya ne kadar şükür etsek azdır gerçekden kadın bizler için gecesini gündüzüne katıyor iyiki diyorum tanımışız ♥️Rabbim birinii bin etsin ne istediği varsa versin
Gerçekden kadına haksızluk ediyorlar daha napsın ta bu kadın diyorumya şaka gibi gitmediğimiz doktor kalmadı hatta çare bulamayınca pskoloğa git dediler bağırsakla pskolog ne alakaysa ama macunu yediğinden beri daha yarım kavonoz var hayret içinde. Hatta diyorum bazen az ye diye sabah akşam yiyorya kaşığı bir dolduruyor nasıl😂
Mesela bu yorumu guruptaki arkadaş yapmış