Buse5581 Serap hoca tüp bebek konusunda iyi bir doktor. Ama öyle çok bilgi veren, konuşkan biri değil. Sen soru sormadıkça detaylı anlatımı yok. Asistanına söylüyor o not alıyor. Sana ayrıca anlatımı yok. Bence bu sorun. (Devlet Hastanesi’nde de aynı yani ) Bunun dışında çok yoğun. Muayeneleri çok kısa sürüyor.( Devlet Hastanesi’nde de aynı ) Tüp Bebek sonrası takibi yapıyor. Asla ama asla önermiyorum. Takip konusunda çok zayıf. Benim kanamalarım olmasına rağmen beni Perinatologa yönlendirmedi. Üstelik çift rahimliyim. Riskli gebe idim. Bana 15+5 de serklaj attı 17+3 de sancı ile bebeğimi kaybettim. Plesanta previa teşhisi koydu. Birgün de demedi ki perinatolog görsün seni. Ya da yatış gerekebilir. Ayrıca kendisine asla ulaşamıyorsun. Telefon numarası vermiyor. Hastanede gece nöbetçi doktor yok. Bir kanaman olsa bakacak kimse yok. Hastanenin koşulları çok kötü. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Başka doktor araştırmanızı tavsiye ederim. Medical parka bakın. Orada gece nöbetçi doktor da var. Lüks bir hastane. Aletleri de modern. Yüzyıl hastanesi Bangladeş gibi. Klimalari bile çalışmıyor. Verdiğiniz paraya asla değmez.