Ferise34 Pazartesi kese 6 mm beta 3232 Çarşamba bugün kese 8.63 mm beta 3668 Yolk sac geçen hafta cumadan beri görünüyor. Kesem büyüyor, rahim içine yerleşmiş durumda ama betam düzenli artmıyor? Var mı böyle durum yaşayan ?
Ferise34 ahsenimdeahsenim dün gittiğim şehir hastanesi 1.6 mm bebeğin boyunu ölçtü, cihazı çok iyiydi gördü bana da gösterdi. Ama bu değerleri ölçtürdüğüm özelin cihazı şehir hastanesi kadar iyi değil bulanık bir görüntüsü var bebeği göremiyor o. Yine de boş gebelik mi?
ahsenimdeahsenim Ferise34 bebwgi gorduyse degildir ama gelisimi durdu belkide.cunki az artmis hani yuzde 60 artmaliydi en az
Mom23H Hiç beta artışını takılmayın benimde betam düzenli artmıyordu hatta bana dış gebelik olabilir dediler şuan kızım 1,5 yaşında sadece sabırlı olun zamanın geçmesini bekleyin
Ferise34 Mom23H haftaya pazartesi tekrar çağırdı doktorum. Ne olacağını şaştım kaldım. Kese rahimde yolk sacda göründü dış gebelik değil dedi, ama tıpta %100 kesin bir görüş de veremem dedi. Dış gebelik olur diye korkuyorum.
Ferise34 Mom23H sizin değerlerinizi az çok hatırlıyor musunuz? Benimki kadar vasat mıydı yoksa daha mı iyiydi yine?
Mom23H Ferise34 maalesef şuan net hatırlamıyorum ama istenilen gibi değildi maalesef iki doktor dış gebelik olabilir dedi sonra özel bir hastaneye gittik doktorumuzun sadece beklememizi söyledi çok yeni o yüzden net konuşamam demişti bir hafta sonra kese de göründü rahatladık yani inşAllah sizinde hiçbir şey yoktur ki kese görünmüş yolk da görünmüş birde dış gebelik rahim de yerleşmiyor tüplere yerleşiyor bence rahat olun sizin öyle değildir
yurdtas Ben sadece iki kere beta verdim reglden önce 54 iki gün sonra 170 daha sonra hep muayene oldum önce sadece rahim kalınlığı sonrasında kese ve yolk sonra kalp atışı görüldü parlama seklinde bir hafta sonda duyuldu hepsi bir hafta arayla oldu suan 8 haftalık bu süreçlerde betam nasıldı hiç bilmiyorum belki sizinde güzel ilerler bu süreç yolk ve kese görünmüş sonuçta