42havvanur senem0987 bende asla opmedim ve opulmesine musade etmedim. Birak öpmeyi kayinvalidem askim falan diyordu. Esime soyledim sakin bir daha benim cocuguma askim demesin terslerim dedim o oldu bi daha duymadim 😁
42havvanur greybrde cok haklisin benimde kizim 3 yasinda senin vucudunu benden baska kimse goremez dokunamaz annecim diyorum surekli. Bazen aileden biri totosuna vuruyordu sevmek icin onlara kizdi benim popoma dokunmayin cok ayip doverim ha diyor 😁😁😁
Havin49_ senem0987 bende doğru bulmuyorum dediğim gibi öpülecek rüsürü yer varken dudaktan öpmek saşma
twobabymomm senem0987 hayatımda gördüğüm en saçma şey bebekleri dudaklarından öpmek anne babası olsa bile mahremiyet kavramını yok ediyorlar resmen
balbocegii senem0987 aynı düşüncedeyim ne ben ne eşim asla dudaktan öpmeyiz bencede çok yanlış daha farklı şeyler öğrenmeleri gerekiyor yaş geçtikte çocuklar bu durumu normal karşılar
Sayke senem0987 açıkçası sevgi gösterisi açısından çocuk yaşlarda görüntü bana yanlış gelmiyo ama bende yapmam veya yaptırmam. Çünkü çocukların nasıl bi psikolojide olduklarını bilemiyoruz. Cinsel yönelimlerine negatif bi etkisi olabilir.
senem0987 Sayke sevgi göstergesi olarak dünya kadar şey yapabilirsiniz dudaktan öpmek gerekmiyor illa çocuğa bu aşılanırsa ben sevgili göstermek için herkesi dudağından öpebilirim ya da onlar beni dudağımdan öpebilir diye de beynine aşılanabilir bence