bbeeyyzzaaaa kizlar ben bu sabah acildeydim 40+2 yim ve sancim 5 dk da bir vurmaya basladi ciddi sekilde kasik agrim var fakat nst normal cikiyo ve acilmam henuz yok bu yuzden beni geri yolladilar ama sancilarim beni uyutmayacak bicimde vuruyo ne yapmaliyim?
aybalasmom bbeeyyzzaaaa aksak gebe yürüyüşü, merdiven inip çıkma, korunmasız ilişki, squat, ördek yürüyüşü yaparak hızlandırabilirsiniz
hakkah24 bbeeyyzzaaaa Yani biraz daha bekleyin dayanılmayacak gibi ise hiç zorlamayın ben 16 saat çektim sonu sezaryen oldu. Durumunuza bakın baktınız açılma hiç yok boşu boşuna kendinizi sancı çekerek yormayın.
bbeeyyzzaaaa aybalasmom ayaga kalktigimda sancim vuruyo bu sefer direkt yatmak istiyorum yine de zorlamam gerek kendimi :((
bbeeyyzzaaaa hakkah24 son umut meryem ana otu aldim yarin randevum var ona gore bu otu kullanmayi dusunuyorum
aybalasmom bbeeyyzzaaaa uzanabiliyorsanız gerçek sancı değildir. Gerçek sancıda oturmak bile mümkün değil. Sağlıkla kolaylıkla bi doğum geçirin inşallah
bbeeyyzzaaaa hakkah24 hakkah24 valla acilmalarim bi amda pldu hic stres etmeye gerek yokmus 10 santime kadar kisa sure icende ulastim tabi suni aldim ama o da normal sancı gibi zaten
Feyzoliii bbeeyyzzaaaa hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün en baştan suni verselerdi keşke
bbeeyyzzaaaa Ezgi3545 ben hep yurumeye calistim ve squat hareketi yaptim onlar cok ise yaradigini dusunuyorum onun disinda da bisey yapmadim en iyi gelen sey yurumek bence. Hastaneye yatirildigimda da sancilarim geldikce burnumdan nefes alip hafif hafif ıkınıyodum o da aşırı ise yaradi ama sadece sanciniz geldiginde yapin hafif hafif yapin yirtilma olmasin