iz_l344 benim ki farklıydı ya hamile kaldığım günden beri full kanama geçirdim haftada 2 3 hastanede yatıyordum onu geçtim haftada bir de bebek gitti diye acile gidiyorduk çünkü kanama harici avuç içim kadar parça parça kanlar düşüyordu. Full böyle geçiyordu kanamam bitti dedim bittiği gün bi sıvı gibi geldi gittim işte bebeğin suyu azalmış dedi büzüşmüş bebek almamız lazım dedi ama git yine perinatolojiye dedi gittik oda bu su şuan ona yeter dedi takip edelim dedi kese delinmiş dedi delik kapanabilir dedi kanama keseyi yırtmış gibi dedi kapanırsa dolabilir dedi ama sonra birden gelince de tamamen bitmiş dedi ve bebek yaşıyordu rahminden çekiyor dedi gittik normal sancı için agızdan ve vajinadan hap gibi birşey verdi sancım başladı açılma oldu normal doğum şeklinde yaptım son anda bebek tam şekilde çıktı kürtaj mıydı bilmiyorum eşini felan da çıkardı bebek tam normal doğdu parça vs şekilde çıkmadı. Aynı şey olacak diye düşünme tabiki ama havuç suyu su bu inanma deneme çünkü gittiğim doktor Gaziantep de bilindik perinatoji Tuncay Yüce dikkat et kendini talip et üstünden 4 ay geçip hamile oldum suan da da 22 haftalık iken serklaj olmak zorunda oldum full yatış ile devam ediyorum hamileliğe her hamilelik çok farklı ilk çocuğumda da 39 haftalık doğurdum sabah piknik akşam piknikten çıkıp gece evi dip bucak temizleyip duşu alıp duştan suyum gelmesi ile doğuma gittim hepsi çok çok farklı hayırlısı sağlıklı şekilde hepimiz kucağımıza alalım insallah