asya8melek Merveykar şu an daha 9 haftalığım ama önceki iki gebeliğimde 11.haftada kız dediler değişme de olmadı canım
surprizbebekkk Merveykar bnde 13+0 da öğrendim %90 erkek dedi 34 haftalık olduk hala erkekden devam sağlıkla gelsinler
gyuiioo Merveykar bende 12 hafta 6 günlük öğrendim canim banada doktor erkek dedi bir daha ki kontrole gene soracam
elrahe08 Merveykar bende 12+5 te kesin kız olarak öğrendim şuan 14+3 16 da gşdecem ama değişeceğini sanmıyorum
Merveykar asya8melek cinsel Organı gözükebilir olduğu için ultrasonda değişmez diyolar ama bi okadar da değişen çok hamileler varmış önce kız olup sonra erkek diyen yâda erkek diyip kız olan kafa karışıklığı kısası😀😀🤨
Merveykar gyuiioo bidahaki kontrolüm 16 haftada şuan 14+3 bakalım aynımı ama pipisini net olarak gösterdi hatta resmini verdi Senin ultrasonun nasıl atarmsın resmini
gyuiioo Merveykar  doktor isaretledi pipi diyede alta yazdı bende aralığın sonuna doğru gidecem
htcedr Merveykar bende 12+5 teyim kızım olacağını öğrendim fetal sonucumuza göre 😍 inşallah değişmez ☺️☺️ sağlıcakla gelsinler inşallah
busonryavrusu htcedr Fetal teste cinsiyet söylemek yasak diye duydum söylüyorlar mı öyle ya bende düşünüyorum yaptırmayı bide kanla mı bakılıyor acaba
Merveykar @“gyuiioo”#p38672597amin amin canım 2 kızım var bakalım sağlıkla gelsnler🥰 senin ilk hamileliğinmi