dilekyanar Cuma 39+1 haftalık oluyoruz, sezaryen için gün aldım. Şu ana kadar bir şey yoktu ama bir duygusallık bir korku yüklendi, bana dua edin🥹🙏
Be1234 dilekyanar Rabbim yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde kavuşun yavrunuza bende bugün gün aldım haftaya çarşamba günü sezeryan olacağım inşallah
LeydiDaisy dilekyanar bende bugün kontrole gittim 37+1’im kanala inmiş oğluşum kasılmalarım da çok arttı bana da cumaya gün verdi şaşkınım ve ne hissedeceğimi bilemiyorm 🥰
dilekyanar LeydiDaisy ayy evet insan ne hissedeceğini bilmiyor heyecanım geçti hep ağlayasım geliyor artık😁
Pink29 LeydiDaisy merhaba sağlıkla gelsın dünyaya inşallah 🥰kanala gırdıgını sız önceden anladınız mı yoksa dırek doktor dıyınce mı anladınız ve Pekı kanala gırdıkten sonra doğum ne zaman başlarmış
Mutlusonsuzz LeydiDaisy yaağ aynıyız 🥰 bende 36+1 bugün kontrolüm vardı 37+0 da 25 Kasım salı gününe gün verdi ama cumartesi kontrolüm var tekrar son kontrol hazırlıklı gel dedi yinede su azligi ve gelişme geriliği var biraz karın çevresi küçük yani 36+1 2.350 kilosu biraz alt sınırda yani sanırım kuveze girmeden sağlıcakla dogururum inşallah dua edin sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah gözünüz aydın 🥰🤲🏻💙
LeydiDaisy dilekyanar benm sancılarım var düzensiz sabah gidicem doğuma😱 doktoruma yazdım sabah gel dedi
LeydiDaisy Pink29 merhaba teşekkür ederim ben anlayamadm 2 gece önce çok karnım ve belim ağrıdı bugün kontrolde dedi doktor inmiş aşağı diye alttan muayene de etti kanalda dedi sancım hiç çıkmadı nstde ama karnım hep sertleşiyo ara ara doktorda bile karnın sert sancın var şuan dedi çıkmıyo hocam nstde dedm cumaya verdi aslında ama şuan sancı geliyo ara ara o yüzden yazdm sabah gel dedi
Pink29 LeydiDaisy sancı bende de oluyor ama nst bende de çıkmadı hatta kesın çıkar dedım vajına ağrısı sağa sola dönerken ağrı karnımın alt tarafı sanki soğukta kalmışım da sızlamış gıbı öyle ağrılar oluyor sancı denilen şey botle mı oluyor acaba evet bende de ozellıkle dık pozısyonda oturursam ya da ayakta kalırsam karnım nasıl sertleşiyor bu kasılma mı oluyor şimdi ama henüz kanalda degıldı 35.haftada gıttıgımde yarın kontrolum var 36.haftdayayım eğer hala kanala girmediyse benımkı hala zamanı var mı doğum ıcın öyle mı anlamalıyım ılk gebelık hıcbır sey bılmıyorum
LeydiDaisy Pink29 pelvik ağrısı zaten son zamanlarda vazgeçilmez gibi bişi sağdan sola dönerken çok ağrır oturur kalkarken de aynı şekilde sertleşmesi de evet yalancı sancılar işte yarın doktorun söyler bakalm eğer kanala inmediyse evet dha zamanı var ben gün almaya gitmiştim hiç kanala inebileceği aklıma bile gelmemişti farketmedim de indiğini hiç
Pink29 LeydiDaisy Aynn ya o pelvık ağrısı nedır öyle ne egılebılıyorum ne sağa donebılıyorum ne kanepeden oturunca kalkarken rahat kalkabılıyorum ağrı yoğun kısacası ever yalancı sancılar artık olur dmeıştı ama onemlı olan beş dakıkda bır olmaması demıştı bakalım yarın ne dıyecek kanala ındı mı ınmedı mı Pekı Altan muayene zor bır sey mı acılı mı alttan muayene doğumu tetıkler mı erken doğumu eğer kanala ındıyse artık uzanmak mı gerekır acaba erken doğmasın dıye
LeydiDaisy Pink29 kanala indiyse zaten zamanı gelmiştir artk erken doğum değildir yok hayır acılı bi işlem değil rahatsız edici sadece öyle korkup çekinmene gerek yok yani offf o ağrı gerçkten kötü Rabbim hepimize sabır versn
Nalan93 dilekyanar benimde cumartesi sabah nasipse bende çok duygusalım ve korku basladı kızımı evde bırakacam nasıl gidicem üzüntüsü kızım da hissediyor bişeyler anne seni çok seviyorum iyi ki varsın diyor öpüp bana sarılıyo ben daha çok duygusallasıyorum 😟
LeydiDaisy Mutlusonsuzz çok teşekkürler inşallah bebeğinize sağsalim kavuşursunuz 🤲🏻 hepimiz bütün anneler evlatlarıma sağsalim kavuşsunlar☺️