Betusm Ezgimoms evim fatihte yani de yol zorlar beni cünkü bu dedigim hastaneyle aramda 5 dkka mesafe var
Betusm [silindi] amiiinn amiiinnn ben okadar para vericeksem eger herşeyiyle en güzeli olsun isterim özellikle sezeryan da 😂
zgepolat DlstM ilk verdikleri fiyattan dolayı sonraki fiyata itiraz ettik hastane ama kabul etmiyorlar
mucizem_0809 ikicocuklubiranne evet avrupa yakası avecennia hastanesi ben ona gidiyorum doktorumda çok şeker 🙈
zgepolat DlstM 2 hafta içinde doğum bekliyoruz. Birde kan sulandırıcı vs ilaç kullanıyorum. Başka bir doktora geçmek çok tehlikeli benim ve bebeğim için. Takibimizi hep bu dr. Yaptı korkuyorum açıkçası birşey olur diye.
denizcik Valla şaka gibi aynı hastanenin farklı şehirleri nasıl bu kadar fiyat farkı koyar anlammıyorum. Medicalpark Ankara doğum ücreti geçen yıl ekim ya da kasımdı galiba 5500 tl dediler ki doğum paketini söylemek dahi istemiyorum. Bu yapılan vicdansızlıktan başka birşey değil.
Betusm denizcik bende hic anlamiyorum onu birak fatihle başka bir semtte farklı fiyat il olmayi da gectim