Dmlaysun Betusm cok pahalı yaa ben devlette yapcam anan tek kısılık odalar bıle var süsleyebılıyosunuz fotografcı gelebılır Allahtan bısey olmazsa orda yapıcam doktorumda orda ılk kızımdada orda yapmıstım cok temız guzel özel gıbı Allah herkese yardım etsın
Merve20 Betusm bu nasıl uçuk rakamlar böyle 🤭 Denizli’de Paü de özel doktorum da Doğum yapacağım inşaallah sezeryan olursa 500₺ normal Doğum 1300₺ dedi. İnşaallah zam gelmez. Muayene ücreti 122₺
Busrakrkmz28 Betusm Devlet hastanesi daha mantıklı geliyor ya. Tabi aksi bir durum yoksa devlette doğurup o parayı çocuguma harcarım🙂
adyali34 Reina camlica medipolde dogum yaptim demissiniz acaba esleri kabul ediyorlar mi? Bilginiz var mi
Aysenursancakdar Bbsra kaçıncı haftanda belli oldu cinsiyeti. Ben daha 11+3 teyim kontrole gittiğimde 13 olcaz inşallah . Söyler mi yoksa biraz bekliyor mu söylemek için.
Bbsra Betusm yaa minik adamlarr yerimm 💕💕 maşaallah sağlıkla gelsinler rabbim o güzel günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Bbsra Aysenursancakdar bizim burda bi doktor var esra hocaya giderken o haftalarda onada gittim cinsiyet konusunda nerdeyse yanılmıyor tabi ben o nedenle gitmemiştim :) ilk o demişti bana yani
Esraks Ben nasip olursa bağcılar medilife ta doğum yapıcam. Sigortalıya normal doğum 750 TL dediler. 2018 in fiyatıymış sizin doğuma kadar değişebilir dediler. Ama en fazla 1000 TL olur heralde. 6000 TL alanlar farklı ne yapıyorlar bilmiyorum. Sonuçta doğumu yapan biziz. Doktor sadece kafasını tutup kolay çıkmasını sağlıyor. Ebeler her zaman doğumu yapan sizsiniz diyor.
Selenaygur zgepolat evet cnm oyle ama malesef hastaneler tum parayi kredi kartindan cekmiyolar isin kolayini cozmusler 😊
Cemreefe Betusm yok hayır sormadım bu hafta gidicem o zaman tüm detayları sorucam.ücret ,doğum paketi vs... hiç bi fikrim yok :) hiç orda doğum yapan yorumlara da denk gelmedim açıkçası
Haticetecirli Valla bnde ozele gidiyorum galiba buyuk sehirlerde cok pahali bizde normal 315 tl sezeryan 835 tl uygun yani