foodeng34 umynurr 30+5 te gittiğimde 42 cm 2001 gr dı. 33+5 te haftaya cuma kontrolüm var. Bizimki yapısal olarak iri bi bebek. Benim boyum 180 eşimde 185. O yüzden 1-2 hafta önden gidiyor genelde. Aslında önden değil de genetik işte
irem_zengn umynurr 32+0 da 2400 kg bebeğim bende 13 kilo ile devam ediyorum şuan 34 haftalık olduk yarın kontrolümüzü var bakalım ne kadar olmuşuz 🥹
Serivebebegi umynurr 32+4 olduk biz ilk günden beri geç döllenme olduğu için 1 hafta gerideyiz 10 gün önce 1500gr dı kızım 1hafta sonra tekrar kontrolüm var merak ediyorum ne kadar olduk diye 🥹🙈Ben verdiğim kiloları yeni aldım hamile kaldığım kiloya döndüm +1le devam 🌸🌸✨Ara ara da kasılmalar başladı
karperisi En son 31+3 te gittik 1550 gr 39.5 cm filan da boyuydu. Eşim uzun ama benim boyum kısa minyon bi bebek olacak dedi fl 2 hafta kadar geride. Oğlum da minyon doğdu. Salı günü gidicez bakalım ben 6 kg aldım. Size doğum için tarih verildi mi
umynurr karperisi yk bana hicbirsey denilmiyor soktor sekreter kendi arasinda Fl ac mc birseyler diyio sonra hersey normal gidin diyo🤭🤣 aralik 1 kontrole gidecem baska doktora 35 hafta olacak umarim tahmini bi tarih soylerler
ikiprensesannesi___ umynurr bana hicbirsey denilmiyor soktor sekreter kendi arasinda Fl ac mc birseyler diyio , 🤣🤣🤣
dege12 betulonl Benimde 34 haftalık 3 gündür sancım vardı yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı enfeksiyon sancı yapar hemen doktora görün canım ben ilk çocuğumuda idrar yolu enfeksiyonu sancılarıyla doğurmuştum
umynurr betulonl bende oldu acile gittim cnm yalanci sanciymis normal sık sık olmadigi surece rahat olun
betulonl dege12 benim de ilk hamileliğim sağ kasığıma sancı giriyor bu 1 haftadır oluyor ama sık değil günde 1 kere yada hiç olmuyor
umynurr Feride_01 ben doktora cinsiyete bakrmsiniz tekrar dedim bakmadi eskiden goruntu verirlerdi simdie vermiyorlar ne kilo ne boyu soylemiyorlar asistanla arasinda konusup geciyor
Feride_01 umynurr hangi doktora canım benim bebeğimin her ultrason resmi fotograf gibi ben söylemeden herşeyi bir bir ince detayına kadar İbrahim hocam söylüyor çok ilgili Allah ondan razı olsun 4 Aralık nasipse doğum 😍