arilanki_ merveylmzmerve 23 üncü haftadayım 9 kilo aldım. tartıya çıkmaya korkuyorum artık 😂 +30 la doğuracakmışım gibi hissediyorum 😂😂
merveylmzmerve zehrakrdg ben de 7 kilo almışım ya cok mu acaba diye triplere giriyorum merak ediyorum herkes nasıl
afitp zehrakrdg merhaba bende 27 haftalığım bende 11 kilo aldım ama inanılmaz kasık ağrım dünden beri sizin de öyle şikayetiniz var mı
zehrakrdg merveylmzmerve 46 kiloyla hamile kalmıştım 65 e rahat çıkıcam gibi geliyor 2 günde bir 1 kilo alıyorum neredeyse 🥲 hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil 🥰
daisy__ İlk gebeliğimde 47 kalıp 89 la doğuma girdim kızım şuan 14 aylık 1 senede 60 a düştüm şuan 62 yim 15 haftalık tekrar gebeyim
Nimoss daisy__ Ben de senin gibi olucam sanırım ilk gebeliğim 27 haftalık 58 ile gebe kaldım 80 kg şu an☹️
umynurr zehrakrdg bende 42 ile gebe kaldim 33 haftam 60 kilo olmusum ebe kizdi niye kilo aliyorsun diye
rabiiiij 23 haftalık hamileyim 6 kilo aldım ben de triplere girmeye başladım acaba çok mu kilo aldım diye ekmeği vs her şeyi kestim ev içinde hareketlerimi artırdım
daisy__ Nimoss sıkma canını bebek le senin sağlığın yerinde olsun da kilo zaten bebişin peşinde koşarken veriyorsun
irmairma Nimoss bende bugün 27 oldum 59 ile hamile kaldım 8 kilo almış çok ağırlaştığımı hissediyorum