babymom2026 Goldgirl kese şekline göre tahmine inanma çünkü benim kese yuvarlaktı oğlum oluyor ☺️ ayrıca bu haftalarda tahmin edilmez çok minik ☺️
Goldgirl 42havvanur Esma5566 Kızlar bu kese yuvarlak oluncamı kız deniliyo fasulye gibi olunca bazıları tam tersi diyo beni bi aydınlatın bu konuda ;):):))
seymaaca Goldgirl bence keseye göre yorum yapmak yanlış doktorum öyle bi durumun olmadığını söyledi. Gercekten de öyle ben 6. Ayıma kadar kese şeklimden dolayı (fasulye şeklinde) hep erkek yorumu aldım. Bu hafta kız olduğunu öğrendim.. ☺️
42havvanur Goldgirl 2 kiz annesiyim 2 sindede kesem fasulye gibiydi ve kesenin ucu cikinti gibiydi muza benzetirdim 😁😁
Goldgirl Esma5566 Alin3026 Açıklama ve bilgilendirme için sağolun kızlar rahim içinde kanama var dedi doktorum fitil verdi kullandınız mı hiç bir bilginiz var mı kızlar bu durumla alakalı
Goldgirl seymaaca ay gözünğz aydın zaten çoğu teori zaten doğru değil nub olsun kese olsun zaten çin takvimi falan hiç demiyorum ama insan eğlencesinede olsa merak ediyo işte kızlar :):)):)
seymaaca Goldgirl çok teşekkür ederim 🥰 bilmez miyim bende bu zamana kadar böyle merak ede ede herşeye baka baka geldim 😁