Acemiiiii Arkadaşlar nub denilen şey sağ taraftaki belirgin görünen yatay beyaz çizgi mi acaba? Ben orasını nub olarak düşünerek yatay olduğu için kız diyorum ama doğru mu bakıyorum
Washingtonxyz Acemiiiii hayır o değil orda baş popo arasi ni olcmus doktorunuz nub teorisinde cinsel organ cikintisi var o ucu yukariysa erkek vucuda paralel yada asagiysa kiz diyorlar bak bu benim bebişim buna kiz diyorlar
Washingtonxyz Acemiiiii cok kucukte olsa bir cikinti var orda dikkatli bakarsaniz ucu yukari doğru ama bu teori yani yanılma olabilir
Acemiiiii xyzxyz haklısınız. Ben aslında nub teorisinde nereye bakılıyor onu çözmeye çalışıyorum. Çünkü ben hep karnın hemen altındaki çizgiye bakıyordum 😂
Acemiiiii Washingtonxyz bu teori bana kafayı yedirecek kaç gündür buradan okuyorum herkesin yazdıklarını 😂 işin şakası tabi Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 😂
xyzxyz Acemiiiii resime göre üstteki erkek çıkıntısı alttaki kız çıkıntısı. Çıkıntı yukarıya doğru bakıyorsa erkek, yatay veya aşağıya doğru bakıyorsa kız
edaabykl Acemiiiii yine beeen 😂😂 bende o nubu cozmeye çalışıyorum kendiminkini bir turlu cozemiyorum netten baktigimda nub popo degilde az da yukarda gösteriyo cok karışık işler 🫣😂
Acemiiiii edaabykl ayyy hoşgeldin 😂 ben de yaa kendiminkine bakıyorum ama bir türlü çözemedim. Yatay çizgi görüyorum sanki
edaabykl Acemiiiii benimkindede dumduz sivri bir cizgi var ne cizgisi oldugunu cozemedim googleden nub cizgisii yazip gorsellere vak sanki o nub dediği sey daha yukarda gösteriyo popo tarafinda değilde
Acemiiiii edaabykl internette baktıklarımda erkek bebeklerinle çok yukarı doğru. Ben kendimde de öyle dik bir şey görmedim
edaabykl Acemiiiii bende ole yatay dumduz bi cizgi var 12 haftalik goruntume herkes kiz dedi buna bakan erkek diyo meraktan catlaycamm 😂🫣
edaabykl Acemiiiii banada 12.haftadakine herkes kiz dedi ama dun attigim o uzun yatay bi cizgi var onada bir kac kişii erkek dedi 😂 bak bitane resim buldum aynı ole bi cizgi var ama kız mesela o 🫣😂