selen132 Merhaba sevgili anneler benim son adet tarihim 26 Ekim daha ekleme beş gün kala yani cumartesi günü idrar testi yaptım silik çıktı pazar günü kan verdim 39 çıktı iki gün sonra yani dün Salı günü kan verdim 98 çıktı sizce her şey yolunda mı biraz erken öğrendiğim için telaşlıyım
gizemli00 selen132 üzerinden bı hafta geçmesi lazım bende en son 16 Ekim idi adet olmuştum 3 gün gecikince kan verdim ve 28.7 idi bana bı hafta geçsin günden güne artıyor. Artması lazım ki bakmamız lazım demişti
nurbeyzz selen132 ay maşallah çok güzel benimde son adet tarihim 12 ekimdi. 7 kasımda kan verdim 13.38, 9 kasımda 34.78, 11 Kasım da 98.8, 13 kasım da 281.2 di pazartesi günü de keseyi gördük
cyj Gayet güzel artmış canım ama eveet cok erken öğrenmişsin. 2 günde bir ya da 4 günde bir beta takibine devam et.
bebek135 nurbeyzz benim son regl tarihim 19 ekimdi pazartesi kan verdim beta 490 yarın gitsem keseyi görebilirmiyiz riskli gebeliğim var birde ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşamıştım bunda dikkatli olmam gerekiyor
nurbeyzz bebek135 2 güne bi 2 kat artıyor 2-3 gün sonra giderseniz görme ihtimaliniz daha da artar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bebek135 nurbeyzz teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲