Elikkk Hiç hazırlık yapamadım kızlar ben dahaya durumumuz yok şuan 30. Haftadan sonra başlasam nolurki
Oznurarslan Kızlar merhaba bende 28 haftam yarın bitiyor Ama 3 gündür bebeğin hareketlerinde hafif azalma var aslında azalma değilde önceden pat küt vururken şimdi sanki daha sakin vuruyor sizlerinde hiç böyle oldu mu acaba neden böyle acaba
Oznurarslan Mervenin ya daha geçen carsamba gittim doktora o yüzden süreklide ultrasona girmek istemıuorım acaba yeri mi daralıyor
Mervenin Oznurarslan yeri daralmaya daha başlamamıştr bence 32 den aonra falan daralır diyorlar çikolata yiyp sırt üstü yat ve dürt biraz karnını ben bazen öyle yapıyorum 33 haftalık hamileyim bu arada
Oznurarslan Mervenin yok cnm hareket edıyor zaten şükür aynen bazen senın gibi yapıyorum 😊 Her saat dinlıuorum hareket edıyor sadece çok güçlü degıl sankı cnm yoksa hareket etmesinde sıkıntı yok
Mervenin Oznurarslan birde gece daha çok hareket ediyolar nedense belki sen uyurken o şiddetinyapıyordur😅
Oznurarslan Mervenin belkide cnm ne bileyim aklıma takıldı yazayım dedim tesekkur ederim inş bı sorun olmaz önümüzdeki hafta gitmeyı düşünüyorum doktora Zaten herhalde ıkı haftada bı gitmem gerekıyormuş