1umutturyasamak Nuryuygun son 67 biranönce gelsin tek varlığım tek dostum tek parçam o olsun istiyorum kmseyi istemyorum ondan başka ynmda cnm evladm bnm görmeden sevmek bu olsa gerek rabbimden sonra🙏
Simadumann Eylülün ilk haftası canım gayet iyiyim uykularım halsizliğim geçti çok rahat geçiyor gebeliğim 😊 senin nasıl kaç haftalık
ikinciprensimgeliyor Son 100 gun.duygusal sallantilar içindeyim.2 .evlâdım olcak kismet olursa.dogum korkusu hormon değişimi mafetti beni de esimi de🤣hayirlsiyla gelsinler evlatlarımız
Nuryuygun 1umutturyasamak inşallah canım sevilmez mi ilk sen seviyosun zaten ilk onu sen hissediyosun sen sevicksn tabi 😊
Nuryuygun Snmrzgr0 hadi Bakalm herşey gönlünce olsun canım benim inşallah analı babalı büyütsün rabbim 💖
Nuryuygun CnsyeniHamile çok güzel bulantı faln yok sadece bel ağrısı çok oluyo su sıralar evet bizim daha çok var 😊
Hhhzzzlll3545 Nuryuygun son 29 😍gelsinnde o kaburgama kaburgama soktugu ayaklariniii yiyeyiim istiyorummm dusununcee agzimi sulandiriyor annelik hissi bu galibaaa 💙🙈🙏
senasilayildiz Nuryuygun son 43 gelmeli artık meleğim çokkk çokkk özlüyorum 🥰😍😘 Hani sevgiliyken eşini özlersin ya öyle çok özlüyorum sanki görmüşümde 9 aydır görmüyomuşum gibi 🙏🏼😍🥰😘