Benimde kapı komşum kapıyı açarım kapısını açar asansörden inerim kapısını açar karşılaşırız elimdeki poşetlere felan bakar çöpümü kapıya koysam çöpümü karıştırır eminim kargo gelince felan meraktan ölüyor ne geldi acaba diye bazen peşimden balkondan bakar nereye gidiyorum ya da ne giyiyorum diye 😅 Gülüyorum ama sinir bozucu misafirim gelir kapıda ayakkabı terlik görmesin bize damlar kim geldi kim gitti illa görmesi lazım eşim evden çıksın ardından hemen kapıyı çalar pat diye içeri atlar davetsiz öyle işte he kendi evdeyse bikac kez diş kapiyi pat küt vurdururki ben burdayım çağır mesajı verir vs. hiç de çağırmam kendi zaten bizim evin bi bireyi saniyo kendini yatak odama bile girmişligi vardır mutfaktaki baharatlarima bile göz dikti her gelisinde bişey istiyor felan delirtmelik yani yaşlı diye bişey demiyorum ama patlamama da az kaldı bebegim olunca da aynılarını yaparsa dayanabilcegimi sanmıyorum bı kaç kez duyurtturma yaptım ama anlayan yok işin kötü tarafı bizim ev sahibinin kardeşi zıtlaşsam her türlü iftirayi atıp bizi kovdurabilir kirayı zamanında vermemize rağmen yapar eminim namazında niyazinda insanlar bide 🫣 bizden önceki kiracıyı sırf komşuluk yapmiyor diye zar zor cikarttirmiş ondan öncekinin 5 çocuğu var diye cikarttirmiş vs. biz kendi halinde 2 kişiyiz bize ne bulur artık bilmiyorum çok kalıcı değiliz galiba burda ya ben dayanamam ya iftiraya uğrayabiliriz bizzat komşu terörü yaşıyoruz