vanilya_kokusu_ ay buna ben cevap vericem. Karşı komsumun 2 kizi var anne babasi köyde yaşıyor ve bu kizlar merkezde bekar evi hayati yasiyolar eve giren cikan belli degil her seferinde baska oglanlarla beraberler. Benim esimde askerdi ve ırak suriye gorevlerinde oluyordu. Ben evde tektim ve katta yanliz iki daire var . Bigun durumdan bahsedip rahatsiz oldugumu soyledim merdivende hep baska erkekler gordugumu soyledim ve esim ailesini uyaralim dedi . Derken amcasina dolayli olarak anlatti . Sonra kizlarin annesi hakliymis gibi bize gelip kim kizlarima iftira atiyosa şöyle böyle dedim sen git kadin basina konusma esin gelsin esimle konussun. Sonra salonda oturuyoruz bagira bagira telefona konusuyolar ses bize geliyor telefondaki kisiye sizin hicmi erkek arkadasiniz olmadi olabilir nolmus yani vs diyordu . Cok gecmedi apar topar nisan dugun yaptilar . Ben ilk zaman kiza bisi yaparlar diye korkarken annesi hicbisi olmamis kizlari namus abidesiymis de hatali bizmisiz gibi lanse edip ev sahibimize gidip bunlardan sikayetciyiz evden cikar demis. Ev sahibi esimi aradi ben sizden memnumum kira zamaninda yatiyor belli ki onlarin bi karin agrisi var dedi ve gerek cevabi verdi. Kizlar yanitlarken gurbette bi evde tek basina kalan bi kadin oldugumu goz onunde bulundurun lutfen.