vanilya_kokusu_ apartmanda veya kapida gorursem selam veririm ayip olmasin diye evlerine asla gitmedim aslada davet etmem komsuculuktan hic hoslanmiyorum duzenli gorustugum evime gelip giden dostlarim var zaten komsuya hic ihtiyac duymadim. Kaldi ki altimdaki de ustumdeki de cok tuhaf insanlar. Ust katimdaki kadinin 1-1,5 yaslarinda bebegi ve 4 yasinda kizi var kizi asiri yaramaz sabah aksam at gibi tepemde kosuyor asla uyarmiyor kadinda cocukla kosuyor hatta bagira bagira saklambac oynuyorlar. Gece 3-4-5 saat hic farketmiyor bebegini kucaginda kendisi ayakta tepine tepine salliyor yani yaptigi her hareket o kadar net duyuluyor ki gormeme gerek kalmiyor pat pat uyurken tepinme sesleri geliyor cocugunu la illahe illallah diye ilahi soyleyerek uyutuyor ama allah affetsin sarki soyler gbi bagira bagira soyluyor bir gece uykumdan bu sesle uyaninca oldumde kafamda dua ediyorlar sandim. Sabahin 7.30 unda yatak odasindaki esyalari ceke ceke ev supurmeye basliyor. Alt komsum deseniz degisik bir cocugu var surekli benim zilimi basiyor keyfi olarak uyarmamiza ragmen cocuk 12 yasinda kiz cocuk hala bunu yapmaya devam ediyor zilime basip kapiyi bana actiriyor bazen kapimi actigimda cocukla burun buruna geliyorum kapimin onunde durup oyle bekliyo size gelicem diyor ama her seferinde gelmemesi icin bir sey diyip geri yolladim anneside degisik bir kadin evini su basti bir kere bana sen su actigin icin evime su basiyor diye avazi ciktigi kadar bagirdi bende o sirada yatak odamda uzanip dizi izliyordum ben su bile acmadim ne alaka dedim evine inip evde tepine tepine bagirmaya devam etti sorunlari duzelene kadar mutfagimda suyla isim olunca kova koydum kovaya dolan suyu klozete doktum karsi binanin camindan evimin icini izlemis banyoda kovaya su doldurup mutfak muslugundan dokuyor demis allahtan esim evdeydi de kocasina tam tersi oldugunu soyledi. Kisaca benden uzak allaha yakin olsunlar evimi cok seviyorum ama ilerde burdan tasinirsam bu iki ruh hastasindan kurtuldugum icin sevinicem