moonmom1 Kızlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Biz bugün 21 haftalik olduk İnternette bebek göbek deliğiniz civarındadır diye bir bilgi okudum ama ben bebeğimin hareketlerini daha aşağıda hissediyorum sanki 🤔
gebesbiranne moonmom1 canım biz şuan 20+4teyiz ben hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum bebek aşağı yer etmiş
eylusko moonmom1 22 haftaligim . Bende göbek deliği mesafesinde değilde daha altında sağda yada.solda hissediyorum
klncbebek moonmom1 bizde 19+3 olduk ama 2 gün önce hissettigim hareketi dün bugün hissedemiyorum normal mi acaba ya siz o haftalarda sürekli hissettiniz mi?
pembeayakkabilikiz moonmom1 22 haftalık olduk bızde bazen göbek delıgı etrafında bazen daha alttan sağda solda hıssedıyorum kızım nerde ıse ☺️
eed21 Her yerde hissediyorum değişiyor ya bende anlamadım 😂 bende eşime diyordum aşağıda hissediyorum korkuyorum diye ama normalmiş galiba
moonmom1 klncbebek ben de birkaç gün öncesine kadar ara sıra hissediyordum. Pazartesi günü gün boyunca hissettim çok şaşırdım, dün ve bugün azaldı 🥺 ama bence bu haftalarda böyle olması normaldir ya
Admsarzu moonmom1 ben bazen göbek deliğinin hemen altında bazen de rahmime yakın hissediyorum sanırım bence pozisyonuyla alakalı
annebebekelo moonmom1 merhaba düzenli hissediyor musunuz acaba? Ben de 20+6’dayım nadiren hissediyorum:( gün içinde hiç hissetmiyorum
moonmom1 annebebekelo merhaba, henüz düzenli hissetmiyorum. Bazi gunler çok hissederken bazı günler hiç hissetmiyorum
babymom2026 moonmom1 bende 20 haftalik olacağım genelde bende tekmelerini hareketlerini aşağıda hissediyorum