Eylul1444 37 den beri gelsin diye herşeyi yaptım ama yok gelmiyor , şuan 39+ 1 im bugün doktor kontrolümüz var en son kanala bile girmemişti sanırım ağzımdan çıkmaya karar verdi 😅
Glhayat_54 Vrlkdr korkmayın önemli olan acılmanız oda cabucak kısa sürede acılırsa sancıda cok cekmiyorsunuz
Vrlkdr Glhayat_54 insallah öyle olur ilk dogumum cok kisa sürmüstü ama 38. Haftada acilmam baslamisti direk 3.5 cm le gitmistim doguma 39. Haftada. Ama bunda 39. Haftada hic acilmam yoktu cumartesi belli olacak bakalim dua edin bana lütfen 😊
Sultiss00 Vrlkdr bende kontrolden geldim pazartesi yatış verdi bakalım hayırlısı hala bi belirtim yok 😅
Vrlkdr Sultiss00 yaaa insallah pazartesiye kadar sancilariniz kendiliginden gelir😊 mutlaka yazin buraya 🥰
Esra_57 Glhayat_54 umarım benim sonum da suniyle bitmez 3 cm açıklığım var ama sancım düzenli değil bu kadar bekleyip de suni almak istemiyorum ya
Glhayat_54 Esra_57 sancılarım ara ara olduğu için doğum esnasında sancı kesilirse olası bi risk almamak için suniyle destek verilmişti o desteklede hemen zaten doğdu umarım sizde bian önce atlatrsınız.
Esra_57 Ys35 doğum yaptım çok şükür 12 gibi suyum geldi sızıntı şeklinde 1 gibi hastaneye gittim 3 cm açıklığım vardı sancım evde yoktu hastahaneye gidince sıklaştı 4.25 de de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
demirrleydi_ Ys35 ayy bende isterdim o haftaları göreyim ikisinde de 37 elendim ben nasıl o haftalar 😂😂
demirrleydi_ Ys35 sağlıcakla gelsin gerçekten zor olur o haftalar ben 37 haftalarda bile zorlanıyodum 39.haftalar daha zor gelirdi biliyorum