annebaru Kızlar 2. Gebeliği düşünüyoruz ve o günden beri sol kasıkta ara ara kramp ve ağrı gibi bişeyler hissediyorum test yapmak için çok erken tahminimce eğer varsa bebek 2haftalık falan testi ne zaman yapsam doğru sonuç verir bat kasım 2 bu arada
greybrde annebaru en garantisi adeti 5 gün geçmiş olması erken yapıp muallakta kalırsın birde 2 haftalık bebek testte çıkmaz diye biliyorum kana daha çabuk düşer
annebaru greybrde Bana görese erken ilk çocuğumda 28 günlükken öğrenmiştim ama bu sefer belirtiler çok aklımı karıştırıyor internette erken gebelikte 10 14 günde test belli olacağı yazıyor belki deneyen olmuştur sormak istedim
umransag annebaru ilişkiden 13:14 gün sonra test yaptım negatif çıktı 2.03 gün içerisinde adet olmam gerekiyor bekliyorum sizsiz olun test yapmayın adet geçmeden
umransag annebaru sıcak basması yüzümün yanması resmen kasıklarda ağrı halen devam ediyor bir kez karın ağrım oldu ayaklarım hep soğuk üşüyorum 1.02 kez uyku hali geldi böyle 🤷🏻♀️
umransag annebaru hem erken gebelik testi ile hem kaset tipi de iki tane yaptım birer gün arayla ikisi de negatif verdi daha da yapmayacağım şu an belim agridan kırılıyor mesela belim ayrıca hiçbir iş yapmadım temizlik bile yapmadım
annebaru adatuna bi kaç yerde bende okudum o yüzden test sipariş verdim ama henüz yapmadım çok merak ediyorum siz denediniz mi hiç
barbies umransag 21 kasımsa 2 gün var kesin sonucu öğrenirsin testte. 25 se erken gebelik testinde çıkabilir canım testin varsa dene 🥰
umransag barbies canım inan ki daha test yapmayacağım ayın 28’ine kadar bekleyeceğim olursam zaten olurum olmazsam ayın 1’inde teste bakarım
umransag barbies biraz önce bir islaklık hissettim dedim kesin adet oldum lavaboya gittim beyaz akıntı gelmişti ulaşmış iç çamaşırıma bir haftadır sürüyor bu beyaz akıntı kıvamı krem gibi