Hazaldalilar Şiddetli kuyruk sokumuna kadar ağrım var sağımdan soluma dönemiyorum aynı durumu yaşayan var mı
Pembepanter Hazaldalilar 11.Haftamdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum canım. 17+5 olduk hala da devam ediyor. Oturup kalkarken ve dediğin gibi sağımdan soluma dönerken ağrıdan belim ikiye ayrılıyor sanki🙄😊 Olsun başka sıkıntı olmasın da sağsalim gelsinler inşallah🤲💜
Selinarslann Aynısı bende var canım yürüyemecek derecede oluyor bu haftasonu kontrolüm var doktora soracağım 12+5 im bende allah kolaylık versin inşallah tüm hamişlere 🥰
Hazaldalilar Selinarslann amin ya çok fenayım bel fıtığı var bende ama bu kadar ağrıaı hiç olmadı. Bu ağrı onun on katı 😶 benim de haftaya kontrolüm söylicem bakalım normal der gerçi ama 😂 hiç birşey taşıyamıyorum 🥺 insallah bir an önce geçer
Hazaldalilar Pembepanter amin inşallah canım inanılmaz şiddetli cinsiyeti ne onla alakası var mı acaba 😂 sağdan soldan yok kızdır yok erkektir duyuyorum
Pembepanter Hazaldalilar yok onlara inanma canım😊 bana en başından beri hep erkek dediler bütün belirtilerime İşte erkek çocuk bele vurur belin çok ağrır yok göbeğin sivri gibi erkektir yok göğüs ucun koyulaştıysa erkektir vs vs😂😂😂😂😂 Ama doktor kız dedi💜💜💜
Hazaldalilar Pembepanter her kafadan bir ses çıkıyor hiç sorma gerçekten yoruyorlar insanı.. hayırlısı neyse allahtan o olsun insallah 😍 sağlıklı olsunlarda..