Senacanblt_ LadyX onlar olunca bezelyenin tadını çok alamıyormuşum gibime geliyor içine sadece havuç patates severim
canannnblbll LadyX Sebzeli Tavuk Çorbası Pırasa Karnabahar Graten Kızım uyursa tatlı da yapacağım ama hiç sanmıyoru😂 afiyet olsun herkese
juli_naz LadyX Günaydın kuzum ☕️Doğum sonrası içime Amerikali kaçtı sanırsam fıstık ezmesi ve kahve kahvaltım oluyor 😁 bu arada tavuk göğsü var ama onunla daha ne yaparım bir fikrim yok.. Burayı takip ederim fikir için 🙄🙄
LadyX busra34__ hamile değilim diye post açtı sen demek ki denk gelmemişsin biz orada bayağı bir kutlama yaptık 😂
Fatma_furkan1996 LadyX benim eşimde öyle pırasayı hayatta ağzına bile koymaz bunu mu yaptın der yemekten saymıyor onu beyfendi 😂
juli_naz LadyX dün kardeşimle şu lohusalik dönemini konuştuk … biz hiç öyle bir dönem yaşamıyoruz ya …. Ben düşünüyorum nasıl yani lohusalik bebeğe alışma dönemi .. bazilarinda depresyon vs .. hiç anlamıyorum o nasıl bir dönem 🙄🙄🤣
beautymom LadyX Antalyadayım ve burda kapış kapış yeniyor elimde bana almış akşam yaptı yedim çok lezzetli ydi 🤗
yasem1 LadyX ben dün yaptım güzel oldu sadece akan su tepside yandığı için evi biraz korkuttu ama lezzeti güzeldi biz lavaşa sarıp yedik. Bugün de tavuk sote pilav tarhana çorbası yapmayı planlıyorum bakalım bebişkom fırsat verirse inşallah 🤣
LadyX beautymom fırında mı yaptınız ay bu arada konudan bağımsız SENİN BU GÜZELLİĞİN ŞAKA MIIIIĞĞĞ???!!! 🧿 kırmızılım sana yandı canımm