LadyX Alya05 soğan dolması hiç yapmadım bir kere kayınvalidem yapmıştı hiç beğenmedim 😂 zaten onun yaptığı neyi beğendim ki 🤫
LadyX [silindi] erişteyi ben hiç yapamıyorum niyeyse yaaa bir kere yaptım çok dağıldı hamur oldu nolduysa
[silindi] LadyX ben kızıma yaptım sadece ama ıspanaklısı kalın oldu, sade yaptım o da yufka gibi oldu 😂 daha da yapmam annem kessin 😂😂
busra34__ LadyX 🥺o kötü olmuş sucuğa benim doktorum yasak dedi ama binde bir bir kaç kez iyice pişriip sucuklu yumurta veya tost yaptım😅
busra34__ LadyX iyi ki sağlıklı şeyler aşermişsiniz🤣🤣 valla bende de açlık şekeri yüksek çıktı diyet yapıyorum rüyalarıma tatlılar giriyor 😢😢
jalepone LadyX ay yok midem yanar hemen en sade şekli ile direk tencere yemeğini yapacağım havuçlu falan zeytinyağlı sağlıklı bir yemek 😇
LadyX klncbebek yaaa söylemesi ayıp hamuru da benden daha iyi açar 😂 ben hamuru yoğururum o oklavayla incecik açar biraz ortalığı batırır ama olsun
busra34__ LadyX sizi bebiş doğmuş o zaman😅 maşallah ben daha 19+5 im ilk gebelik 🥲 bizim oranın sumak ekşisi güzel olur evet🤣dolmalığı da güzel olur annem hep yapar getirir sağolsun gurbet🥲
LadyX busra34__ aynısı bende de olmuştu 🥹 beyaz ekmek yasaktı. Pirinç sınırlı yiyebiliyordum. Zaten abur cubur vs hiç yoktu ama o sayede sadece 3 kilo aldım hamileliğimde toplamda ahaha
LadyX busra34__ aha da hemşeriyiz Kahramanmaraş merkez (onikişubat) 😍😍😍 ama ben Kayseride yaşıyorum eşim buralı
busra34__ LadyX 😅🤣 maşallah valla ben 2 kilo aldım şuan bundan sonrası ne olur bilmiyorum normalde de zayıf biriyim 53 ile hamile kaldım şuan 55 ama bundan sonrasını ben bile tahmin edemiyorum
busra34__ LadyX 😂ay evet hemşeri çıktık benim annem de babam da oralı eşim de oralı😅 kökümüzden ayrılmadık bende normalde İstanbul’da yaşıyordm kocaeline taşındım mecbur eşimin işi🥲 ailem de memelekete gitti