Ellasu LadyX Hafta sonu eşim yaptı bana o dediğiniz viral olan döneri aşırı güzel oldu denemelisiniz😊
busra34__ Ellasu katkı maddesi var çoğunda işlenmiş olduğu için aslında Çiğ olduğu için iyice pişirip az tüketmekte fayda var yani çok yemiyorum binde bir canım isterse iyice pişiriyorum salam ztn yasak çiğ olduğu için bir de pişmemiş et etli çiğköfte bunları yemiyorum
Ellasu busra34__ evet var biliyorum ama benim gün içinde çikolata bisküvi canım istiyor dayanamayıp yiyorum onlardanda maalesef 😥
Fatma_furkan1996 bebeklerim__ ah canım benim bu insanların hiç mi Allahtan korkuları yok ya ne kadar büyük bir vebale girdiklerini bir bilseler ah ahh
bebeklerim__ Fatma_furkan1996 sözde kuran hatim eder. 5 vakit namaz kılar.yaptigi iyilikleri sıralayan birisi amannnn
busra34__ Ellasu benim açlık şekerim yüksek çıktı🥲🤦onları hiç yemiyorum zararlı diye şekeri bıraktım paketli ürün de yemiyorum bakalım şeker yükelemsi nasıl çıkıcak
sevacano LadyX Siirt pilavını biliyormusunuz ? İçi aynı oluyor sadece milfoy hamuruna koyup orgulu yapıyorsunuz örgülü pilav oluyor tadı harika oluyor kızlar denemelisiniz . Ben siirt pilavın da koyduğum badem ve dolmalık fıstık koymuyorum sadece kuş üzümü tavuk gögsü didikliyorum harıka oluyor
sibel5 LadyX geç gördüm ama ben kaşarlı mantar Mercimek çorbası Salata yaptım Bugün de yani gece 00:00 olduğu için bütün diyorum:) tavuk patates fırında Havuç tarator Pilav Tarhana çorbası Salata yapıcam İnşallah
LadyX sibel5 valla ne güzel senin menü hazır resmen zaten bence işin en zor yanı yemeği yapmak değil de yemeğe karar vermek 😅
LadyX bebeklerim__ zaten kendi yaptığı iyilikleri sıralıyorsa orda bir sıkıntı var 😂 benimki o kadar fesat ve dedikoducu ki eşim bir kere ona sen boşuna namaz kılma dedi 😂
LadyX bebeklerim__ zaten benimkinin kafasını seninkinin kafasına tokuştura tokuştura akıllarını başlarına getiresim var da işte aaah ahhh (pekmezlerini akıtasım var diyemediğimden 😂)
LadyX bebeklerim__ ohhh mis 🤤 dün akşam eşim et kavurdu pilav salata onları yedik 😅 bugün de wok tavada soya soslu sebzeli tavuk