Senacanblt_ LadyX onlar olunca bezelyenin tadını çok alamıyormuşum gibime geliyor içine sadece havuç patates severim
ongen LadyX Fırında patatesli kaşarlı et sote, pirinç pilavı, kaşık salata 🤩🤩 düşündükçe acıktım biran önce işten çıkıp eve gidip yapsammm 😊
LadyX Meltemanneolsun Durunun da çok şükür huysuzluğu azaldı biliyor musun 😂 en son ben o kadar ağladıktan sonra bu kadını daha fazla üzmeyeyim dedi herhaldee
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 afiyet olsun yiyenlere vallahi hiç sevmem sadece sarması yapılıyormuş onu merak ediyorum soğan dolmasına benziyor mu acaba diye
Fatma_furkan1996 demirrleydi_ evet sarmasını kendim hiç yapmadım ama yedim ve çok güzel lahana sarması gibi
demirrleydi_ LadyX çok severim bende ilk defa evde yaptım dün inan dışardakilerden çok çok daha güzel ve sağlıklıydı 😂 2 koca dürüm gömdüm🤭🤭
juli_naz LadyX dün kardeşimle şu lohusalik dönemini konuştuk … biz hiç öyle bir dönem yaşamıyoruz ya …. Ben düşünüyorum nasıl yani lohusalik bebeğe alışma dönemi .. bazilarinda depresyon vs .. hiç anlamıyorum o nasıl bir dönem 🙄🙄🤣
juli_naz busra34__ ben şu otomatik olandan aldım ama sanki manuel pompa daha işe yariyor .. bu biraz yavaş gibi 🙄🙄
busra34__ juli_naz Manuelde eliniz yorulmuyor mu🥲 sanırım o bana uğraştırıcı gelr hangi marka kullanıyorsunuz
juli_naz LadyX aynen çok şükür canım .. bu bence kafada bitiyor .. hani insan lohusa dönemi şöyle zor böyle zor diye düşünürse onu yaşar bence 🙄