hilal858_ handan3958 Ay bak bunu hiç bilmiyordum 2.de de direk kesildiği için yine kesilecek zannediyorum.hadi inşallah öyle benimde kesisiz olur bu sefer ya..Cok sağol valla icim şuanlikta olsa rahatladı. (Bu gebelikte doktorum farklı ve doğuma ben giricem dedi ama inşallah girer
handan3958 hilal858_ inşallah dilediğin gbi olur canım bol yürüyüş egzersizle kaslarımızı iyice gevşetelim inşallah kesisiz dikişsiz doğumlar nasip olsun sağlıcakla kucağımıza alalım sizin cinsiyet nedir bu arada 🥰
hilal858_ S_ysmn Allah bağışlasın canım yaş aralıkları azmış😅 benim kız ve oğlanin arasiyla aynı olucak seninki de… Büyüdüklerinde arkadaşa ihtiyaçlari kalmaz, okulda birbirlerine güvence oluyorlar.
srtertugan S_ysmn ayy aynı benimde tam 102 günüm vaar,cinsiyeti ne bebişiniin, benim 3. Prensesim olacak Allahın izniyle 😍
nagihanecrin Ulkumom yolun basindayiz daha 2. Bebegimiz olacak kizima kardes geliyor 243 var doguma 😅
segmenseval Ulkumom ayy ben bugün de doğurabilirim bekliyoruz günüm bile yok ve heyecanla bekliyoruz 😅 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Mystery89 Nibozog Nibozog çok teşekkür ederim benide 11.30 gibi alacak inşallah çok güzel bi doğum olur ikimiz için de sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza🌸
Nibozog Mystery89 benim ilk bebeğim ne yaşayacağımdan habersiz bir şekilde gidiyorum bakalım 😀 hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
mehmetsaki Ulkumom son 15 gün ama haftaya yatışım olabilir sezeryan olacağı için Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağ salim hayırla kucağımıza almak nasip etsin 🥲🤲🤲🤲🤲