baharbahce27 Senacanblt_ benim hazırlıklarım bitti sayılır, yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi kaldı açıkçası onu da keyiflice yapmaya çalışıyorum daha fazla ağırlaşmadan
Senacanblt_ baharbahce27 oy maşallah ben tüm herşeyi bitirdim şimdi tek bebişimi beklemek kaldı günlerimi dolu dolu geçirmeye çalışıyorum 😂
baharbahce27 smyrkc bende geceleri özellikle sırt kaburga ağrısı oluyor, çok şiddetli değil ama yine de can acıtıyor
hilal858_ S_ysmn Allah bağışlasın canım yaş aralıkları azmış😅 benim kız ve oğlanin arasiyla aynı olucak seninki de… Büyüdüklerinde arkadaşa ihtiyaçlari kalmaz, okulda birbirlerine güvence oluyorlar.
S_ysmn hilal858_ bebeklikleri nasıl bir süreç oldu peki. Seneye büyüğüm 1. Sınıf olacak. 2 tane bebekler nasıl yapacağız bilmiyorum
hilal858_ handan3958 amin inşallah canım. Çoğunluk hareket halimdeyim ama yemek sonrası çok uyukluyorum ya oturduğum yerden gözler kapanıo 😀 1.kız💖2.erkek💙 3.erkek💙 inşallah
handan3958 hilal858_ yaaa maşallah Allah bağışlasın benmde 3 de kız rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin 🥰
Edaalya_neva Ulkumom uygulamaya göre 59 ama sezeryan olacağım için herhalde bir 40 gün falan kalmıştır diye düşünüyorum