kizmazzz kaw 4 . haftaya girdik bugün keseyi göremedik henüz beta da 191 çıktı normal mi gidiyor bilemiyorum endişelendim
aboutbehis sumtal Amin cumlemizinki gecsin gitsin sadece guzellikler olsun, cok sukur gitti 34 haftalik oldu☺️🤍
gmzav 2_cocukluanne doktorunuz artış hakkında bir şey dedi mi normalde iki günde bir iki katına çıkması lazım
mervealparslany zeynepkrky ultrasona göre 6+4 tü geç döllenme demişti doktorum adete göre 7+2 olması gerekiyordu
aleyynnaa4718 Biz 4 buçuk haftalıkken keseyi gördük 6 buçuk haftalıkken de bebişimizi gördük 9 haftalıkken de kalp atışlarını dinledik
glcanbatu Keseyi gördükten sonra AXEPARIN ANTI XA 4000 iğnesi kullanan varmı her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne verdiler 1 aylık bir zararı olur mu doktordan doktora gidip aklım da da karışsın istemiyorum keseyi gördük ama bebeği görmedik
panikedos Kızlar doktor hesabıyla bizim hesabımız aynı mı 14 ekimdi benim son adet tarihi bekliyorum bende 6.haftayı henüz gitmedim
htcefyp kizmazzz Aynı durumdayız benim normalde de rahim duvarimda kalınlaşma var Alttan baktı duvarın kalın ama değerin düşük dedi cuma kan vericem 3hafta 4gunluk Strese girme değerler baya yüksek olunca kese ve kalp atışı duyuluyor
kizmazzz htcefyp ay evet banada rahimde kalınlaşma var dış gebelik olmadığını düşünüyorum dedi ama beta çok hızlı artmıyor nedense henüz keseyi de göremedik 4 hafta oldu bugün erkenmiş sanırım biraz
luxintenebris zeynepkrky son adet tarihime göre ama doktorumuz da 6+1 dedi kalp atışı için gittiğimizde haftasını sorduğumuzda
_beryak 2_cocukluanne 6 kasım ilk beta 176 8 kasım 377.84 10 kasım 342.41 düştü 12 kasım 401 14 kasım 599 16 kasım 1098 Yarın tekrar kan vereceğim bilmiyorum ne olacak sağlıksız bir gebelik dei bir kaç doktor 😟 son adetim 2 ekim
htcefyp kizmazzz 2 günde 2 katı artmıyor mu kese için erken ztn canım strese girme ikimizde hayrlı haberler alalım son adet tarihin nedir
Yagmus12 busra1635 Merhaba bende tiroid hastasıyım yıllardır var ve küçükken de doktor hamileyken bile kullanacağın bı ilaç bu ilaç olarak bakma hormon olarak gör dedi şuan hamileyim hamilelikte de keseyi görünce doz artırımı oluyor dedi doktor yanlış yönlendirmek gibi olmasında doktoruna danışıp kullanma da fayda var hem dahileyeye gözükün derim