OnlyBaby Sabah randevumuz var uyku tutmadı okuyorum forumu hep. Aslında bi kontrole gidiyoruz. 6 ayda eşimin ileri hareketlilik %10 dan 12 ye çıkmış sadece. Neler önerecek acaba benim durumumda olan varmı?
Melekk_38 OnlyBaby canım bizimde ileri hareketlilik düşüktü 14tü doktor carnıact duo diye bi takviye verdi 3 ay kullandı 28 e çıkmış
Denizz44 OnlyBaby Bizdede aynı sorun var malesef keçi boynuzu ve ekstra takviyeler kullanıyor umarım yükselir yoksa tüp bebeğe geçiş olacak mecburen
Kubra001111 OnlyBaby murat MERMERKAYA Dr öneririm eşim tedavi olurken hamile kaldım Allah’ın mucizesi kullar vesile
Ertugrulgulcem24 OnlyBaby eşimde ileri hareketlilik problemi vardı canım Proxeed Plus kullandık keçi boynuzu suyu ve pekmezi aynı zamanda e vitamini ve omepaQ10 aldı bizim ilk testte %5 di şu an %30 şimdi hala kullanıyor
busraars5613 Size önerim ersağdan takviye edici gıda kullanmanız Allahın izniyle biz çok faydasını gördük
eed21 Keçiboynuzu yesin eşiniz. Benim eşim ham olarak tüketiyordu. Aynı zamanda vitaminlerine yediklerine dikkat etsin. Sağlıcakla isteğiniz nasip olur inşaAllah
Denizz44 OnlyBaby hayır direk tüp bebek yapın dedi üroloji doktoru ama ben 2-3 ay daha bekleyecem takviyeler fitotetapi yöntemiyle belki hızlanır hareketi
busraars5613 Denizz44 ben 3 defa tüp bebek yaptım 2 defa Bülent tıraş Maslak Acıbadem’de ama şimdi önce Allahın izniyle sonra da erdağ takviye edici gıdalarla hamdolsun olumlu spnuç aldım
Duru20_ Denizz44 direkt neden tüp bebek dedi? Eşinizde ileri hareketlilik dışında bir problem var mı? Ya da sizde herhangi bir problem var mı?
Denizz44 busraars5613 bir çok kişi bu tür takviyelerle düzelme sağlamış bende bir şans vermek istedim bakalım kısmet olursa inşallah
Denizz44 Duru20_ Hayır bende bir problem yok eşimin sadece ileri hareket yüzdesi düşük %3 Haziran ayında düşüğüm oldu kalbi durdu rahim filmi çekmek istedim ama doktorum hamile kalabiliyorsun tüplerde bir sıkıntı yok dedi
Htc2725- Kubra001111 murat mermerkaya mi tedavi oluyorsunuz biz de ona gidiyoruz da memnun kaldınız mı
Gizemce1- Kubra001111 merhaba eşinizin durumu neydi tam olarak ve ne kadar zaman sonra hamilelik haberini aldınız acaba
Denizz44 Kubra001111 Benim eşimdede hareket sıkıntısı var Murat hocayla tedaviye başlamayı düşünüyorum instagram üzeri gördüm iletişime geçtik gerekli tetkikleri istedi online görüşme için sizin süreciniz nasıldır hangi tedavileri uyguladı