tugba0305 İkili test sonucum e devlette İkili Test (PAPP-A + Serbest / Total β-hCG) değeri 1.80 çıkmış başka birşey yazmıyor anlayan var mı randevuma 1 hafta var merak ediyorum
ayseveysel tugba0305 bu değerler tek başına bi anlam ifade etmez grafikli rapor önemli ama ben ikili teste gittiğimde doktorun bana dediği burun kemiği gözükürse ense kalınlığı normal çıkarsa genelde risk düşük çıkar demişti çok şükür öylede oldu
sila2 ayseveysel Bende ikili tarama testine 3 hafta oluyo gireli kan değerlerim normal bebenin ense kalınlığı normal burun kemiği var ama yaş riski çıktı yaşımda 22
sila2 tugba0305 Bende yaptırmıştım herşeyim çok normal ama yaş riski diyince üzüldüm ama değerimi de söylemdiler öylece kaldı yani
tugba0305 sila2 22 yaş neden riskli acaba herhangi bir rahatsızlığınız var mı ? Ben 32 yaşındayım benim durum daha fena
ayseveysel tugba0305 bu dünyada yiyecek ekmeği varsa her yaşta sağlıkla gelir yeterki Rabbim o mucizeyi nasip etsin🤗
tugba0305 ayseveysel kesinlikle öyle bebişlerimiz sağlıkla sorunsuz güzel bir doğumla gelsinler inşallah
tugba0305 ayseveysel 12.haftada erkek olabilir ama birşey demek için çok erken dedi ikili test sonucunu almaya gidince soracağım
ayseveysel tugba0305 yarın inşallah öğrenicem🤗 normalde bugündü randevum sabah doktorun sekreteri aradı acil ameliyatı çıkmış doktorun yarına gelin dedi bakalım inşallah öğreniriz. Bende hiç tahmin bile olmadı ilk defa yarın bişiler der