mrvknl Bumah bende vajinal doğum yaptım doktorum 40 gün sonra bekliyorum demişti muayene etti Senin doktorun çağırmadımı ki
minikmucizelerim2 Bumah ben sezeryan oldum ilk doğumumda 3.gün ve 2 ay sonrasına çağırmıştı öyle gitmiştim
Baklavaseverim Bumah Sezeryan yaptım ama normal de olsa 40 dolunca gitmen gerekiyor alt dikişlerine bakıyorlar
Bumah Baklavaseverim evet o yüzden sordum dikişlerim vardı ve yırtılmam olmuştum dikişlerim düştü ama ne bilim ne durumda
minikmucizelerim2 Bumah bana 3.gün korse taktı doktorum sonraki kontrole de dikişlerim için gitmiştim ultrasyon ile bakmıştı
Baklavaseverim Bumah O zaman mutlaka gitmen lazım aşkım doktor söylemedi mi ya benim sezeryandı ama çevrem de normal doğum ile dikişi olanlara doktor bi ilk hafta sonra aynı benim gibi 2 hafta sonra daha sonra da 40 çıkınca çağırdılar
Bumah Muallim3 ilişkı falan olmadı zaten hemen adet oldum ben kadın doğuma gitmeden ilişki olamaz dimi düşünme sakın kadın kudurmuş diye 😀 gebelik boyunca hiç ilişki olmadı eşim soruyo banada bende bilmiyorum
Muallim3 Bumah Bilemiyorum. Ben travma yaşadığım için doğumdan 2,5 ay sonraya kadar o bölgeye kimseyi dokunduramadım. Doktor kontrolünde bile çok zorlandım.
babyou Bumah vajinalde olsa sezaryende olsa doğumdan sonra 5. Gün 40. Gün 6. Ay ve 1. Yıl sonrasında da her 6 ayda bir rutin kadın doğum kontrollerine gidilmelidir
Muallim3 Bumah Yani tüm kadınlar için aynı şeyi söyleyemem. Belki bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilseydim unutabilirdim. Annelik hormonları o durumları unutmaya yardımcı oluyormuş.
Bumah Baklavaseverim canısı söylediyse bile hiç duymadım 6 gün tansiyondan dolayı yattık çok yorgundum biran önce gidelim diye bakıyodum😀
juli_naz Bumah ben 30 Ekim doğum yaptım 8 Aralık kontrolüm kadin doğum da .. doğum öncesi vermişti randevu
Baklavaseverim Bumah O zaman yüksek ihtimalle sen duymamışsındır ben doğumdan sonra ki günler de kim bana ne dedi adam akıllı hatırlamıyordum tansiyonum yoktu da kanım çok düşmüştü 🤣🤣