Pelinnn2 Kızlar merhaba 15 haftadayım iki üç gündür yemekten sonra öküz oturuyor sanki anlayamadım gündüz kahvaltı sonrasındada oluyor bu durumu yaşayan varmı rahatsız olmaya başladım artık kafamı kaldıramıyorum resmen
hilal858_ Pelinnn2 Bende o haftalarda uyukluyordum şimdi 27+0 daha da çoğaldı yeterki karnım tok olsun oldugum yerde uyuyorum Allah’tan cocuklarim büyükler de üstümü örtüyorlar😂 onlarda alıştı Ama kendim sinir oluyorum bu duruma
anethole Pelinnn2 bebek doğduktan sonra kalacağın uykusuz gecelerin uykusuna sayabilirsin. Gayet normal bir durum 😌
Aysunbilgili Pelinnn2 Ben 37+6 yım sabah 9 da kalkıyorum kahvaltı yapıyorum kızımla sonra uyku basıyor tekrar uyuyorum her yemekten sonra oluyor geceleri de uyuyamıyorum devamlı Bi kabusun içindeymişim gibi tuhaf şeyler oluyor çok şükür az kaldı 🥲😪
BusraFf Pelinnn2 benim de o haftalarda yemekten sonra içim geçiyordu uyuklıyordum aman uyuyun valla ben uyuyordum tabi müsait olmak da önemli
hilal858_ Pelinnn2 Aynen ya hadi direneyim diyorum ama uyku benden daha baskın çıkıyor😂 aslında uyumak güzel birşey son haftalarda bel ağrısından uykuya zor dalıcamı biliyorum
anethole Pelinnn2 Oo ana pro max olmuşsun 😂 daha çok şekerden dolayı uyku oluyor ama tansiyon da olabilir. Ya nöbetçi eczaneye gidip ölçtüreceksin ya da bin lira gibi bişeye cihaz alacaksın 🥲
Pelinnn2 anethole var ölçüyorum normal çıkıyor çözemedim o yüzden dedim yaşayan varmı yoksa bu haftalara özlemi ama çoğu kişi yaşıyormuş gerçekten