Alya05 Masalmom_ ben ovulasyın testi hiç kullanmadım. Genelde de reglim bittikten 3 4 gün son hamile kalıyorum 😄😄 Gün aşırı birlkte olur her türlü çatlamayı yakalarsın
Masalmom_ Alya05 kusura bakmayın sizi soru yağmuruna tuttum hakkınızı helal edin benim bir kızım var evlendiğimde ilk ay hamile kaldım o yuzden tam anlamıyla ne yapılır nasil olur bilemiyrm arastirmaya calisiyrm
Alya05 Masalmom_ iki kızım var 3. Kızıma 35 haftalık hamileyim Yok ne kusuru önemli değil Dediğim gibi incir ye. Havuç suyu iç , gün aşırı ilişki olursa bide kafana çok takmayacaksın insan Nekadar çok takarsa olmuyor akışına bırak. Bide avokado 🥑 ye
sakaryamm54 Sunshine__ 13 aylık oğlumu emziriyorum 10 haftalık hamileyim alakası yok canım emzirmekle. Nasip kısmet ablam 1 yıldır ikinci çocuk için çabalıyor ama olmuyor sebepte yok ortada
Sunshine__ sakaryamm54 Nasip kısmet tabi canım o ayrı ama doktorun bana söylediği buydu sütün koruyor olabilir çocuğunu sütten kesince tekrar gel bakalım dedi
Masalmom_ Alya05 cok teşekkür ederim Allah bağışlasın kızlarını salihalardan eylesin inşallah Önerilerini degerlendirecem😍
Alya05 Masalmom_ amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🌸🥰 Rabbim Sanada sağlıklı Salih evlat nasip etsin Burda isteyen herkese inşallah 🌺🌸
esiladuhan Masalmom_ ovulasyon testi kullan adetin bittikten sonra kullanmaya başla catlamanin olduğu günü ekstra değerlendirirsin bu sayede şans artar
esiladuhan Sunshine__ süt koruyucu değildir hamileliğe engel olmaz doktorlarda söyler hatta süt korur hurafesine inanmayın geçerli bir yöntemle korunun diye
Sunshine__ erkekannesi1_ Herkes aynı olacak diye bir şey yok zaten canım bana doktor söylemişti eşinde de sende de sıkıntı yok emzirmeyi bıraktığında hamile kalırsın diye